FoundIM

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FoundIM
  • FoundIM
  • Nieuwegein, Utrecht

ICT-beheer zit in ons DNA waardoor wij je als geen ander kunnen begeleiden bij jouw droomcarrière. We behartigen jouw belangen en zoeken continue optimalisaties. Wij geloven namelijk dat er enorm veel potentie in jou zit. Maar haal jij uit jezelf wat erin zit? Benut jij je volledige processing power? Eén van onze eerste vragen is dan ook: Waar wil jij naartoe? Je specialisatieterrein verbreden of verdiepen? Of juist een betere balans tussen werk en privé? Of je nu bij een multinational of juist bij een kleine organisatie aan de slag wilt, een goed beheerde loopbaan is niets anders dan een goed beheerde ICT-omgeving. Beiden staan nooit stil!

FoundIM streeft er samen met jou naar dat je continue in control bent. Jij verdient het om te werken in een omgeving die het beste in jou naar boven haalt. Die je inspireert, voldoening geeft en laat groeien. Dat is wat ons drijft. Lets FoundIM!



Locatie

FoundIM https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2014-10-02_at_10.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2014-10-02_at_10.png
3431KA Nieuwegein Utrecht NL