Deltec Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Deltec Software
  • Deltec Software
  • Naarden, Noord-Holland

Deltec Software BV is gevestigd in Naarden en maakt diverse software producten voor bedrijven in de Automotive Aftermarket. Onze hoofdproducten zijn:

DAS
ERP software voor de Automaterialen groothandel, waarin de goederen bewegingen worden vastgelegd inclusief een financieel pakket

DGK
Onze standaard business-to-business webportaal voor de DAS gebruikers inclusief diverse artikel zoek catalogi, voorraad, prijzen en orderstroom integratie.

Delcom
Onze software welke de communicatie regelt tussen DAS en de leveranciers van de groothandel waardoor order- pakbon- en factuurberichten efficiënt worden verstuurt en verwerkt.

Maatwerk
Voor belangrijke spelers in de Nederlandse Aftermarket maken wij geavanceerde eigentijdse web portalen voor de dagelijkse business.


Overige
Verder levert Deltec nog enkele specialistische programmas en ondersteunen wij ook onze klant in de hardware sectie. Voor onze klant is het dus een one-stop-shop op ICT gebied.



Locatie

Deltec Software https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/deltec_logo_large.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/deltec_logo_large.jpg
1411AH Naarden Noord-Holland NL