Lost Lemon

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Lost Lemon
  • Lost Lemon
  • Haarlem, Noord-Holland

Wij zijn een sociaal maatschappelijk adviesbureau met een ict randje. Met 40 collegas werken we door heel Nederland en leveren dienstverlening in de vorm van advies en ICT-oplossingen. We voelen ons oprecht verantwoordelijk voor de maatschappij, voor mensen bij wie niet alles vanzelf gaat. Dus hoe groter de maatschappelijke relevantie van ons werk, hoe interessanter we het vinden. We opereren op politiek, bestuurlijk, procesmatig, informatiekundig en technisch vlak.

We zijn professionals en geloven in wat we doen en waarom we het doen. We doen het net even anders. We nemen onze opdrachtgevers graag mee in het doorbreken van patronen. Flexibiliteit in handelen, denken en kijken leidt volgens ons tot goede, snelle oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen. Horen we: dat kan niet, dan zijn we op ons best. We denken in kansen. Wij geloven in onze eigen kracht en doen het samen met onze klanten. En omdat we ons werk graag doen, komen we tot goede en innovatieve oplossingen.

Nieuwsgierig naar onze mensen en het kantoor waar we werken? Klik hier (http://bit.ly/1k3n7XH) om ons bedrijfsfilmpje te bekijken!



Locatie

Lost Lemon https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo-lost-lemon56570.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo-lost-lemon56570.jpg
2023JC Haarlem Noord-Holland NL