Extendas

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Extendas
  • Extendas
  • Hengelo (OV), Overijssel

Extendas is toonaangevend ontwikkelaar van administratieve en logistieke software-oplossingen voor tankstations en oliemaatschappijen. Als leider binnen de petrolmarkt zoekt Extendas continu naar oplossingen om de lastendruk bij ondernemers te verlichten en creëert het technische mogelijkheden die synergie en een hoger rendement opleveren.

Meer dan 1200 benzinestations en oliemaatschappijen gebruiken Extendas software voor het beheer van hun meest bedrijfskritische processen. Onze belangrijkste focus is de ontwikkeling van enterprise applicatie software voor de benzinemarkt. Van backoffice tot magazijn en storefront, van desktop naar cloud en mobiel.

Enkele producten van Extendas zijn:

Extendas FuelOffice: Hét krachtigste en meest gebruikte petrol backoffice systeem. Alle schakels, van leverancier tot klant in één pakket waarmee efficiënter en slagvaardiger kan worden gehandeld. FuelOffice wordt o.a. gebruikt om financiële gegevens, bedrijfsmiddelen, logistiek en klanten te beheren.

Extendas FuelPortal: Een op cloud technologie gebaseerd communicatie en samenwerking portaal. FuelPortal maakt het voor alle partijen binnen de petrolmarkt mogelijk om op een veilige wijze onderling gegevens uit te wisselen en altijd verbonden te zijn met de klant.

Extendas SPIN: Een online multichannel loyalty en POS platform. SPIN herdefinieert de wijze waarop retailers klanten benaderen door gebruik te maken van sociale intelligentie, mobiele technologieën en tablet based POS systemen.Locatie

Extendas https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/extendas46341.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/extendas46341.png
7557AG Hengelo (OV) Overijssel NL