Liliane Fonds

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Liliane Fonds
  • Liliane Fonds
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Het Liliane Fonds ondersteunt samen met lokale partners kinderen met een handicap in ruim 30 ontwikkelingslanden. Kinderen krijgen individuele hulp op maat, vaak op meerdere gebieden: (para)medische zorg, onderwijs en werk en inkomen. Daarbij kijken we ook naar de toegankelijkheid en de houding van hun omgeving. We willen bereiken dat kinderen minder worden belemmerd door hun handicap en meer mogelijkheden hebben om mee te doen met de wereld om hen heen. In 2012 waren we betrokken bij de hulp aan bijna 84.000 kinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

We ondersteunen de directe hulp aan kinderen door (mede)financiering van lokale capaciteitsversterking: we investeren in mensen middelen en voorzieningen. Op ons kantoor in s-Hertogenbosch werken 55 medewerkers in dienstverband (ruim 39 ftes) en ruim 160 vrijwilligers.



Locatie

Liliane Fonds https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_staand_kleur_met_pay_off_ned97620.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_staand_kleur_met_pay_off_ned97620.png
5211TX Den Bosch Noord-Brabant NL