Independer

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Independer
  • Independer
  • Hilversum, Noord-Holland

Werken bij Independer doe je voor je plezier! Wij zijn de grootste financiële webshop en vergelijkingssite en ook één van de leukste werkgevers van Nederland. Met een jonge, betrokken en gezellige groep van inmiddels 200 Independers werken we hard met elkaar om Independer elke dag weer een stapje beter te maken. En dat doen we met veel plezier.
Independer is anders dan anderen, ook als werkgever. Niet voor niets ontstonden onze beste ideeën tijdens lunches op het zomerse terras op ons schoolplein. En als op de laatste paar dagen van het jaar de telefoon roodgloeiend staat, staan we met zijn allen klaar om de vele klanten te helpen met hun zorgverzekering. Onze bijzondere cultuur maken we met elkaar. Dat voel je direct als je door ons eigenzinnige schoolpand in Hilversum loopt.

We werken in een uitdagende en dynamische omgeving, waarin we elkaar inspireren en steeds weer nieuwe dingen bedenken. We denken in mogelijkheden, durven fouten te maken, helpen elkaar en verbeteren onszelf steeds opnieuw. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij Independer hoog in het vaandel.
Onze medewerkers en cultuur zijn de pijlers onder ons succes. Net als onze kernwaarden: die geven precies weer waar Independer voor staat.

Wil jij meebouwen ons succes? Misschien word jij één van de Independers die dagelijks met ons vele klanten verrast.
Een impressie in beeld krijgen over werken bij Independer? We leiden je graag rond door onze cultuur. Kijk op http://www.independer.nl/over-independer/werken-bij-independer-nl.aspx
Medewerkers vertellen over hun baan bij Independer: http://weblog.independer.nl/medewerkers-vertellen/
Bekijk de afdelingen en collegas bij Independer:
http://weblog.independer.nl/medewerkers/Contact

Independer https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/independerlogo-standaardmetpayoff.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/independerlogo-standaardmetpayoff.jpg
1222TE Hilversum Noord-Holland NL