GoalGorilla Internet Strategy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

GoalGorilla Internet Strategy
  • GoalGorilla Internet Strategy
  • Enschede, Overijssel
  • 11 - 50 medewerkers

GoalGorilla bestaat uit een enthousiast team van 15 online specialisten. GoalGorilla verplaatst zich in de gebruikers van de online omgevingen die we bouwen. Zo werken we met personas en prototypes die zorgen voor doelgerichte, effectieve websites. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klanten hun online doelstellingen bereiken! Binnen GoalGorilla heerst een informele en dynamische bedrijfscultuur. Continue ontwikkeling en het spotten van kansen staan centraal. GoalGorilla vormt een hecht team. De gemiddelde leeftijd binnen GoalGorilla ligt rond de eind twintig.

Wij werken voor:
Internationale partijen als Greenpeace International (28 landen) en beursgenoteerde multinationals zoals Nedap. Innovatieve start-ups zoals het online factuur programma MoneyBird en content micro-payment systeem Cleeng (beide TheNextWeb nominees!). Gemeentes zoals de Gemeente Rotterdam, Enschede en Deventer en de rijksoverheid als Oost NV. Daarnaast hebben we veel klanten in retail zoals Inretail en in de reisbranche.

Kortom: aan uitdagende en afwisselende projecten geen gebrek!Contact

GoalGorilla Internet Strategy https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo81213.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo81213.png
7523MD Enschede Overijssel NL