TeamLogic IT Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

TeamLogic IT Nederland
  • TeamLogic IT Nederland
  • Amsterdam, Noord-Holland

TeamLogic IT is een landelijk netwerk van zelfstandige IT bedrijven die uitgebreide ICT-diensten bieden aan duizenden kleine en middelgrote zakelijke klanten en instellingen.

TeamLogic IT biedt een totaalpakket aan managed services, IT-advies, installatie en netwerkbeheer - evenals cloud diensten, VoIP-telefonie, videobewaking en mobile security. Onze focus ligt op het totaal (pro-actief) servicen van bedrijven met onder meer Remote Monitoring en Management, een eigen NOC, helpdesk en meer om ultieme zekerheid op ICT-gebied te bieden. Door gebruik te maken van state-of-the art technologie en services kunnen onze franchisenemers altijd net even verder gaan en de meest optimale zekerheid bieden.

TeamLogic IT is onderdeel van Franchise Services Inc. USA met 800 franchisenemers wereldwijd in diverse succesvolle formules met een jaaromzet van $ 600 mln. In Nederland maakt naast TeamLogic IT ook MultiCopy | The Communication Company deel uit van Franchise Services.



Locatie

TeamLogic IT Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/tlit_horizontal_fc.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/tlit_horizontal_fc.jpg
1105AS Amsterdam Noord-Holland NL