Softline Solutions Netherlands

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Softline Solutions Netherlands
  • Softline Solutions Netherlands
  • Nieuwegein, Utrecht

Softline Solutions Netherlands B.V. is een internationale organisatie waarbij onafhankelijkheid, ervaring en ambitie voorop staat.

Onafhankelijkheid: In een snel veranderende wereld hebben organisaties behoefte aan een onafhankelijk specialist die ondersteuning biedt in het softwarelandschap, om bijbehorende contracten en regelgeving transparant te maken. Als expert op het gebied van Software Asset Management en License Consultancy, wordt een totaaloplossing geboden waardoor het betreffende management gefundeerde beslissingen kan maken ten aanzien van de installatie, het gebruik en de kosten van software.

Ervaring: Onze dienstverlening combineert advies op strategisch en tactisch niveau met oplossingen en ondersteuning op het operationele vlak, waarbij onze focus altijd ligt op op maat gesneden advies. Wij bieden u jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van implementatie van ondermeer Software Asset Management diensten en License Consultancy. Onze consultants hebben ervaring in complexe omgevingen van instellingen in heel Europa, van middelgrote organisaties tot multinationals, van commerciële organisaties tot overheidsinstellingen.

Ambitie: Softline Solutions maakt onderdeel uit van de snel groeiende Softline Group. De jarenlange gevestigde IT-specialist heeft na een herstructurering in 2010 de ambitie uitgesproken om in 2013 dé toonaangevende specialist te zijn op het gebied van Software Asset Management in Europa. Inmiddels beschikt de Softline Group naast Nederland over vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. De Nederlandse vestiging staat inmiddels bekend als marktleider op het gebied van Software Asset Management.Locatie

Softline Solutions Netherlands https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_softline_solutions.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_softline_solutions.jpg
3439MR Nieuwegein Utrecht NL