Skyberate Internet Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Skyberate Internet Services
  • Skyberate Internet Services
  • Nijmegen, Gelderland
  • 11 - 50 medewerkers

Skyberate is een hostingbedrijf gespecialiseerd in het hosten van e-commerce oplossingen. Of het nu WordPress, Magento of Shopware is, je kunt bij ons terecht voor de snelste hosting van Nederland! Met bijna twintig jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de top van de Nederlandse e-commerce hosting.

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen en is eenvoudig te bereiken met de auto of met het OV. Ons team is dertien man sterk, jong en ambitieus. Wat wij belangrijk vinden is hard werken voor onze klant, onszelf uitdagen en altijd voor kwaliteit gaan. We werken in een modern open kantoor, hierdoor is er veel ruimte voor communicatie onderling en kan er snel geschakeld worden. We stimuleren onze mensen om zelf besluiten te nemen en na te denken over nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen. Met onze kennis, korte lijnen en servicegerichte instelling onderscheiden wij ons van de rest.

De sfeer op ons kantoor is relaxed en informeel.Contact

Skyberate Internet Services https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo116381.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo116381.png
6538SZ Nijmegen Gelderland NL

0316712000