.NET Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

.NET Professionals
  • .NET Professionals
  • Hoorn (NH), Noord-Holland
  • 11 - 50 medewerkers
.NET Professionals vacatures (75)

Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming en richten ons volkomen op de werving en selectie van talentvolle .NET developers. Ons team van ervaren specialisten is iedere dag bezig om de best gekwalificeerde .NET developers te plaatsen binnen passende functies. Elke dag halen onze consultants het beste uit zichzelf. Wat hen motiveert is het koppelen van bedrijf en .net developer, een goede match maakt hen nog enthousiaster. Met veel gedrevenheid gaan onze consultants aan de slag!

Bedrijven die onze hulp inschakelen om de beste .net programmeur voor hen te zoeken kunnen erop vertrouwen dat wij in die opdracht slagen. Wij vinden en selecteren alleen de meest geschikte .net specialisten. Iedere .net ontwikkelaar weet daarbij dat die bij ons terecht kan voor echt passende carrièremogelijkheden. Zo kijken we naar het talent, de actuele kennis en de ambitie van elke .net architect afzonderlijk. Omdat wij hetzelfde doen voor bedrijven kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

.NET Professionals werkt vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Onze mensen zijn leergierig hebben de wil om te presteren en zijn altijd op zoek naar .net software engineers die dit ook zijn. We beschikken over de juiste vakkennis, houden van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Bovendien weten onze consultants veel over .NET, hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaat en alles wat erbij komt kijken. Zo hoort het ook.

.NET developer techclub

Beverwijk HBO Medior/Senior
.NET Professionals

C# developer verduurzaming

Rotterdam HBO Medior
.NET Professionals

.NET Tech Lead

Purmerend HBO Medior/Senior
.NET Professionals

Afwisselende junior/medior .NET rol

Beverwijk HBO Junior/Medior
.NET Professionals

Senior/lead .NET developer in Hoorn

Hoorn (NH) HBO Senior
.NET Professionals
.NET Professionals vacatures

Contact

.NET Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8ac40b72910ed2ab0aa392d7b2e47d778412a8aec0af5374.jpg
1622AA Hoorn (NH) Noord-Holland NL

0229 304 350