Grafisch Lyceum Rotterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Grafisch Lyceum Rotterdam
  • Grafisch Lyceum Rotterdam
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • 51 - 250 medewerkers

Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen, cursussen en trainingen voor de grafische- en media-industrie. De organisatie telt 360 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs en het contractonderwijs.

Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten.

Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen.

Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.Contact

Grafisch Lyceum Rotterdam https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/glrlogo_rgb.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/glrlogo_rgb.jpg
3032AD Rotterdam Zuid-Holland NL