Neomax

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Neomax
  • Neomax
  • Naarden, Noord-Holland
Neomax vacatures

Neomax is een IT-detacheerder en biedt bedrijven een professionele invulling van IT-projecten op het gebied van support en beheer. Toffe projecten waar jij ervaringen kunt opdoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor zowel de junior als de senior bieden wij volop mogelijkheden. Check jouw roadmap.

People first! Ja. Bij neomax werken we iets anders dan anderen. We zoeken geen kandidaten voor een functie, maar functies voor onze mensen. We zeggen niet voor niets: people first. En daarna passende IT-vacatures! Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar je blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt.

Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Ons doel is jou te helpen jouw grootste, persoonlijke ambities waar te maken. Dat je later terugkijkt en zegt: Neomax was de beste stap in mijn carrière. Als jij blij bent, dan is de opdrachtgever dat ook. Dat maakt ons ook blij. 3xblij dus. Bekijk onze IT-vacatures.

Kom binnen als junior support medewerker en bepaal zelf je groeipad voor de komende jaren! Ben je senior systeembeheerder, dan bieden we ook volop mogelijkheden: wil je doorgroeien naar een managementfunctie of liever je kennis verbreden?

Junior Systeembeheerder

Zwolle - Junior
Neomax

Werkplekbeheerder

Zwolle - MBO niveau 3 - Junior/Medior
Neomax

Skilled Helpdeskmedewerker

Zwolle - MBO niveau 3 - Medior/Senior
Neomax

ICT Support Medewerker

Zwolle - MBO niveau 3 - Junior/Medior
Neomax

Junior Helpdeskmedewerker ICT

Zwolle - MBO niveau 3 - Junior
Neomax
Neomax vacatures

Locatie

Neomax https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/4bbde08f272ee70fa7dccc3bee6e816cfd84cf1691f04748.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/4bbde08f272ee70fa7dccc3bee6e816cfd84cf1691f04748.png
1411DE Naarden Noord-Holland NL