Level-up jouw carrière als IT-professional!

Neomax | IT & ICT Detachering‎

 • Naarden
 • ICT Detacheerder
 • 9.0 (45)

We inspireren jongeren om slimmer te zijn. Niet aan vandaag te denken maar aan morgen. Niet te gaan voor zomaar werk, maar je passie. Geen training, maar focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Geen baan maar een carrière. Werk jij graag in de IT en wil je stappen maken in je carrière? Level up je IT-carrière bij Neomax.

Alles over Neomax

Waarom werken via Neomax?

People first! Ja. Bij Neomax werken we iets anders dan anderen. We zoeken geen kandidaten voor een functie, maar functies voor onze mensen. We zeggen niet voor niets: people first. En daarna passende IT-vacatures.

Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar jij echt blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt. Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Concreet houdt dat in dat er alles aan zullen doen om samen de grootste, zakelijke en persoonlijke ambities waar te kunnen maken.

Bij neomax werken we met fieldcoaches ter ondersteuning en begeleiding van onze IT-professionals. Mede dankzij deze persoonlijke ondersteuning kun jij de stappen maken in je carrière die echt het verschil kunnen maken.

120 werknemers 2 vestigingen 70-30% man/vrouw gem. leeftijd 30 jaar
Jij staat bij ons voorop!

Jij staat bij ons voorop!

Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Wij adviseren en begeleiden jou bij iedere stap in je carrière. Bij kleine en grote uitdagingen. Ons doel is om samen jouw ambities waar te maken. Gedreven door jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature op maat. Een organisatie die bij je past, en in een team waar jij je comfortabel voelt. Zit jij op je plek, dan is onze opdrachtgever ook tevreden.

Cultuur Capability Commitment
Kennisdeling

Ontwikkel, groei & leer

Wij adviseren en begeleiden jou bij iedere stap in je carrière. Bij kleine en grote uitdagingen. Ons doel? Samen een passend groeiplan opstellen die je daar houvast bij kan geven, zodat je jouw persoonlijke ambities waar kunt maken. Je krijgt hierbij directe ondersteuning en persoonlijke aandacht van jouw fieldcoach en toegang tot een uitgebreid kennisplatform. Want persoonlijke groei is voor ons altijd maatwerk.

Wil jij je carrière een boost geven of je netwerk uitbreiden? Of groeien van support engineer tot aan systeembeheerder of Cloud engineer? Ontdek samen met één van onze recruiters jouw ultieme carrièrepad.
Bekijk nu onze IT vacatures

Salarissen Neomax

Gemiddeld salaris € 2.750 p/m
Gemiddeld salaris support per carrièreniveau
 • Junior support
 • Medior support
 • Senior support
 • € 2.200
 • € 2.500
 • € 2.700
Gemiddeld salaris systeembeheerder per carrièreniveau
 • Junior systeembeheerder
 • Medior systeembeheerder
 • € 3.000
 • € 3.500

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt alle kansen die je nodig hebt om snel door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook beloven wij een hoop lol. Werken bij Neomax is niet alleen ontzettend leuk, later kun je met veel plezier terugkijken op een prachtige tijd waarin je enorm veel hebt geleerd. Een vast dienstverband. Mogelijkheid tot een leaseauto en laptop. Ruime en vrije opleidingsmogelijkheden, geen studie overeenkomst. 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Stuur je cv naar Neomax Neomax kijkt of ze je kunnen matchen met jouw perfecte werkgever. Open sollicitatie bij Neomax

ICT vacatures bij Neomax (121)

Neomax biedt verschillende vacatures op het gebied van support en beheer. Uitdagende en leuke projecten waar jij nieuwe ervaring kunt opdoen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Solliciteer direct op een van de vele openstaande vacatures of neem contact op voor een kennismaking.

Bekijk alle 121 vacatures

Werken bij Neomax ervaringen

Maaike

Maaike
accountmanager

Niet alleen IT-professionals boosten hun carrière bij ons, ik heb dat ook zeker gedaan in mijn eerste maanden als accountmanager. Dagelijks leer ik nieuwe dingen en zal dat voorlopig ook nog kunnen blijven doen. Dat is wat het nou juist zo leuk en uitdagend maakt! We hebben een super gezellig en hecht team en het is tof daar deel van uit te maken.

Quinten

Quinten
fieldcoach

Na ruim 3,5 jaar bij neomax zou je verwachten dat ik als millennial mijn interesse wel had verloren. Niets is minder waar. Ik blijf kiezen voor neomax omdat er ruimte gemaakt wordt om te leren, zodat ik kan blijven groeien en stappen maak in mijn carrière.