iBloxs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

iBloxs
  • iBloxs
  • Hilversum, Noord-Holland

iBloxs BV, de organisatie

Wie we zijn
iBloxs BV heeft in 2010 een innovatief en zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS), iBloxs, waarbij de klant zelf in staat is om op eenvoudige en professionele wijze online websites te ontwerpen en te onderhouden. iBloxs BV maakt het mogelijk dat dit unieke product met hoogwaardige technologie voor het eerst beschikbaar komt voor consumenten, klein zakelijke markt en MKB, omdat er een sterke behoefte bestaat voor een dergelijk aanbod bij deze doelgroepen. In september 2010 lanceerde iBloxs BV haar nieuwe product in Nederland waarna in oktober 2011 een wereldwijde uitrol zal plaatsvinden.

Ons doel
Het streven van iBloxs BV is om het product iBloxs wereldwijd te lanceren en gebruik te maken van de laatste technologische mogelijkheden. Hierdoor is iBloxs BV in staat om zoveel mogelijk functionaliteit en aanvullende services via het web af te handelen waardoor de gebruikskosten voor de consument laag blijven. Uiteindelijk doet de klant zelf het meeste werk en wordt, indien gewenst, ondersteund door een select team van iBloxs-consultants. Alles staat bij iBloxs in het teken van het ontzorgen van de klant via een one-stop-shop concept. Hiervoor werkt iBloxs BV samen een aantal gerenommeerde partners die aanvullende diensten leveren, maar wel binnen het iBloxs concept passen. Een aantal van deze aanvullende diensten zijn o.a. : een uitgebreid fotoarchief, videoconversie, huisstijl ontwerp, drukwerk op maat, zoekmachine optimalisatie, bedrijfspresentaties en bedrijfsfilms.

Onze kernwaarden en cultuur
Alles bij iBloxs BV staat in het teken van vernieuwen en ontzorgen. Iedere keer willen we onze klanten weer bedienen met nieuwe snufjes binnen een gebruikersvriendelijke omgeving. Bij iBloxs BV zijn we daarom erg nieuwsgierig en analyseren we continue wat nieuwe mogelijkheden zijn om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Bij iBloxs BV denken we altijd een paar stappen vooruit. Dit maakt onze cultuur slagvaardig, ondernemend en creatief. Doordat we onze klanten maximaal willen ontzorgen, is iBloxs BV vanuit haar basis een vriendelijk en zeer klantgericht bedrijf.



Locatie

iBloxs https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ibloxs_banner_100x150_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ibloxs_banner_100x150_jpg.jpg
1216BX Hilversum Noord-Holland NL