Link-it

Vacatures & Werken bij Link-it

Link-it
  • Link-it
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Wij zijn Link-it. Link-it is een ICT dienstverlener en we houden ons bezig met ICT in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, leveren, implementeren en beheren netwerk en telefonieomgevingen bij zakelijke klanten.

Onze relaties zijn heel erg belangrijk voor ons en wij geloven in een volwassen en eerlijke samenwerking waarin wij als partner altijd net dat extra stapje zetten.

Techniek willen wij vertalen naar gereedschap waarmee onze klanten bedrijfsmatige verbeteringen kunnen bereiken. Technische of functionele vraagstukken proberen we altijd met een open, onbevangen visie te benaderen. Wij willen met onze relaties niet alleen praten over ICT maar voornamelijk over processen, werkwijzen, doelen en ambitie.
We onderscheiden ons door slim meedenken, oplossingsgericht handelen en altijd net een stapje verder te gaan dan onze klanten verwachten.

Onze medewerkers zorgen voor de kwaliteit van onze oplossingen en service.
Samen zijn we verantwoordelijk voor hetsucces van ons bedrijf. Iedere medewerker van Link-it is belangrijk voor ons en zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

Link-it Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

Link-it https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_1__png.png
5222BP Den Bosch Noord-Brabant NL

073-5119699