MijnZorgnet.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MijnZorgnet.nl
  • MijnZorgnet.nl
  • Nijmegen, Gelderland

MijnZorgnet heeft een droom: een wereld waarin patiënten de regie kunnen voeren over hun eigen ziekte, en waarin zorgverleners efficiënt kunnen samenwerken samen met de patiënten. Om dit te realiseren, bouwen we aan een sterke online infrastructuur: www.mijnzorgnet.nl.
MijnZorgnet.nl biedt de mogelijkheid om in een beveiligde online omgeving informatie te vinden en te delen over ziekte, zorg en gezondheid. Binnen de communities op MijnZorgnet.nl komen zorgverleners, patiënten en mantelzorgers samen. Iedereen kan lid worden van één of meerdere communities of er zelf één starten. Vinden, delen en verbinden. Daar draait het om. En iedereen in Nederland mag meedoen. MijnZorgnet faciliteert de techniek; patiënten, mantelzorgers en zorgverleners verzorgen de inhoud.
MijnZorgnet is een vooruitstrevend initiatief in de Nederlandse gezondheidszorg. Wij hebben de ambitie om marktleider te zijn!

MijnZorgnet.nl is een initiatief van prof. dr. Jan Kremer (gynaecoloog) en prof. dr. Bas Bloem (neuroloog). Wat begon met wat aantekeningen op de achterkant op een bierviltje, groeide uit tot een businessplan met subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het UMC St Radboud. Sinds september 2010 is MijnZorgnet.nl officieel in de lucht.



Locatie

MijnZorgnet.nl https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/mijnzorgnet_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/mijnzorgnet_jpg.jpg
6538PV Nijmegen Gelderland NL