FMA

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FMA
  • FMA
  • Nieuwegein, Utrecht

Bedrijfsprofiel:

FMA is een ICT-detacheringsbureau met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als klant. Tevens MSP voor WS en MS365 services. slagvaardig, open, direct en betrouwbaar zijn dé eigenschappen van FMA. Facturen worden binnen week van indiening voldaan Wij zijn sterk in het vinden van de juiste kandidaat bij de meest passende opdracht. Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven uit het verzekerings- en bankwezen, olieraffinaderijen, maritieme bedrijven, publieke instellingen, overheden, zorg en onderwijs


Bedrijfscultuur:

FMA staat bekend door het vinden en plaatsen van de juiste kandidaat bij de meest passende opdracht. Dit doen wij al meer dan 25 jaar tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. FMA kenmerkt zich door zijn informele sfeer en persoonlijk aandacht voor de medewerkers. Zo krijgen onze vaste medewerkers doorgroei- en
opleidingsmogelijkheden op hun carrière aangepast. Onze Accountmanager komt regelmatig langs om gezamenlijk met de klant de werkzaamheden te evalueren en onze Field Manager bezoekt je minimaal twee keer per jaar. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en uitjes zodat jij je collegas regelmatig ziet om kennis en ervaring mee te delen.

Voor meer informatie over FMA bekijk onze website www.fma.nl

Heb je belangstelling voor een vaste aanstelling, met carrière perspectief ? :
Je komt te werken bij klanten in leerzame en soms hectische omgevingen, waar je veel kennis kunt opdoen . Je krijgt alle ruimte om je honger naar technische ontwikkelingen te stillen door bij te blijven met de nieuwste technieken op jouw vakgebied. En nog belangrijker: je mag ze ook toepassen!
Als je kansen ziet, dan pak je ze. Je krijgt alle mogelijkheden om je ideeën te realiseren. FMA biedt je de uitdaging je kennis door certificeringen en workshops verder te vergroten, bijvoorbeeld op het gebied van VMWare, Citrix en op onderdelen van MS365 suite. .

Microsoft 365 supportengineers Regio Randstad

Nieuwegein - MBO niveau 4 - Medior
FMA


Locatie

FMA https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/fma_logo_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/fma_logo_jpg.jpg
3439LC Nieuwegein Utrecht NL