Jouw ICT carrière op de groei!

Werken via Experis iSense

  • Gouda
  • ICT Detacheerder
  • 8.1 (24)
  • Detacheerder van het jaar

In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een bedrijf met ruim 500 medewerkers. Met 100 ambitieuze consultants op kantoor en ruim 400 ICT professionals ingezet bij onze klanten laten we mens en organisatie groeien.

Over Experis iSense

Waarom iSense?

iSense bestaat uit ruim 500 medewerkers. Met 100 ambitieuze consultants op kantoor en ruim 400 ICT professionals ingezet bij onze klanten laten we mens en organisatie groeien. Een perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze organisaties geeft ons energie. Een beste match bestaat uit een match op papier en een persoonlijke match. Waar worden beide partijen gelukkig van? Die vraag is voor ons het meest belangrijk. Bij iSense kijken we namelijk niet alleen naar hoe groot je als ICT Professional nu al bent, maar ook naar hoe groot je nog kan worden! Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?! Door middel van onze kennisevenementen, het iSense Learning Center, field coaching en actieve begeleiding laten we mens en organisatie groeien.

500 werknemers 3 vestigingen 70-30% man/vrouw gem. leeftijd 37 jaar
Doorgroeien in je carrière

Doorgroeien in je carrière

Bij iSense kijken we namelijk niet alleen naar hoe groot je als ICT Professional nu al bent, maar ook naar hoe groot je nog kan worden! Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?! Door middel van onze kennisevenementen, het iSense Learning Center, field coaching en actieve begeleiding laten we mens en organisatie groeien. iSense, op de groei!

Doorgroeimogelijkheden Gratis opleidingen Loopbaanbegeleiding
Kennisdeling

Kennisdeling

Wij geven ook graag iets terug aan de ICT community. Dit doen we door middel van kennisdeling. Onze passie hiervoor uit zich onder andere in onze Summits. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken kennisevenementen die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics binnen de ICT community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen!
Daarnaast verschijnt elk kwartaal de 'ict-arbeidsmarkt kwartaalrapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. Daarnaast nemen we studenten tijdens de IT On Tour mee naar vooraanstaande organisaties. Op deze manier krijgen de studenten een beeld van de organisatie en diverse functies binnen de IT branche. Bekijk onze ICT vacatures

Salaris bij Experis iSense

Gemiddeld salaris € 3.200 p/m
Gemiddeld salaris per carrièreniveau
  • Junior
  • Medior
  • Senior
  • € 2.500
  • € 3.300
  • € 4.000
Stuur je cv naar iSense Experis iSense bekijkt of ze een passende baan voor je hebben. Open sollicitatie bij iSense

ICT vacatures bij iSense (507)

iSense heeft als ICT specialist verschillende ICT banen en uitdagingen voor jouw carrière op de groei! We hebben mooie vacatures voor de functiegroepen: developer, consultant, systeembeheerder en nog veel meer verschillende interessante functies! We hebben ICT vacatures verspreid door heel Nederland, zoals Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Vind jouw toekomstige ICT baan op de groei!

Bekijk alle 507 vacatures

"Tijdens het voortraject werd ik goed begeleid. Ik kreeg 's ochtends zelfs een berichtje waarin mij succes gewenst werd. Dat geeft mij het gevoel dat iSense echt betrokken is."- Saskia

Experis iSense events & updates

Experis iSense
Summits

Bij iSense vinden wij het belangrijk om kennis te delen. Tijdens de Summits delen gerenommeerde experts en sprekers hun kennis en ervaringen met je. De Summits gratis te bezoeken. Je kunt veel technische diepgang verwachten aan de hand van use-cases. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen het IT-vakgebied. Bij de borrel kun je ook in gesprek gaan met vakgenoten en specialisten of laat je inspireren.

Bekijk de komende summits
Whitepapers

Van de IT Summits worden handige Whitepapers gemaakt. In de whitepapers worden de onderwerpen van de bijbehorende Summit uitgebreid behandeld. Hierbij kun je denken aan Cloud, Security en Artificial Intelligence. Op deze manier kun je toch nog de informatie verkrijgen als je onoverhoopt niet bij de summit aanwezig kon zijn.

Lees onze whitepapers
Kwartaalrapportages

Wij vinden het belangrijk om kennis te delen. Met onze ICT arbeidsmarktrapportages proberen we een beeld te schetsen van de trends op het gebied van IT functies. Daarnaast lees je in onze arbeidsmarktrapportages hoe de ICT-arbeidsmarkt zich heeft ontwikkeld en hoe het kwartaal zich verhoudt tot voorgaande kwartalen.

Bekijk de rapportages