StarApple

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

StarApple
  • StarApple
  • Voorburg, Zuid-Holland
  • 51 - 250 medewerkers
StarApple vacatures

StarApple is een gespecialiseerd werving selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een one stop shop voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

Front-end developer – werken aan SaaS-applicaties gericht op het onderwijs

Barneveld Universiteit Medior/Senior
StarApple

Front-end Angular developer

Enschede HBO Medior
StarApple

Frontend Developer | Vue.js | serverless Microservice architectuur

Eindhoven HBO Junior/Medior/Senior
StarApple

Microsoft .Net Developer

Lichtenvoorde HBO Junior/Medior/Senior
StarApple

PHP, Laravel, React (fullstack) developer gezocht!

Barneveld Medior/Senior
StarApple
StarApple vacatures

Contact

StarApple https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b249b7d1f3483b6909295e2f9efb7d8680cbb92472211a85.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b249b7d1f3483b6909295e2f9efb7d8680cbb92472211a85.png
2275AZ Voorburg Zuid-Holland NL