Epic Europe

Vacatures & Werken bij Epic Europe

Epic Europe
  • Epic Europe
  • Den Bosch, Noord-Brabant
  • 11 - 50 medewerkers

Het verbeteren van de gezondheidszorg is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Al meer dan dertig jaar gaat Epic die uitdaging aan: met veelgeprezen software, die gezondheidszorginstellingen in staat stelt betere zorg te leveren tegen lagere kosten. Onze software stroomlijnt het hele zorgproces rond de patiënt. Bovendien zijn onze applicaties gentegreerd zodat de informatiegrenzen die leiden tot inefficiënte zorg, onherroepelijk verdwijnen.

In de Verenigde Staten is Epic inmiddels uitgegroeid tot de eerste keus van veel grote en complexe gezondheidszorginstellingen. We bereiken met onze software ruim 30% van alle Amerikanen. Sinds enkele jaren is Epic ook in Europa actief: vanuit ons kantoor in Den Bosch werken we hard aan internationale uitbreiding. Inmiddels bedienen we vanuit Den Bosch drie Nederlandse klanten.

Bij Epic doe je in een inspirerende leer- en werkomgeving de bagage op die nodig is voor uitzonderlijke prestaties, en werk je samen hard aan dat ene doel: een verschil maken in de gezondheidszorg.

Epic Europe Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

Epic Europe https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/epic_logo_jpg.jpg
5216PP Den Bosch Noord-Brabant NL