Gemeente Hengelo

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Gemeente Hengelo
  • Hengelo (OV), Overijssel

Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo, een gemeente met 80.000 inwoners die hard werkt aan de toekomst. De binnenstad, de transities in het sociaal domein, duurzaam herstel van de coronacrisis: het zijn ontwikkelingen die vragen om een zelfbewuste en wendbare organisatie. Daarom richten we ons op het versterken van opgavegericht (samen)werken, leiderschapsontwikkeling en verbetering van de dienstverlening. Zodat we Hengelo op de kaart blijven zetten als technologische topregio en bruisende gemeente.

Onze organisatie kent een mooie schaalgrootte: groot genoeg om met veel verschillende themas op professionele wijze aan de slag te gaan, klein genoeg om elkaar en onze bestuurders te kennen. De 850 medewerkers van de gemeente werken met gedrevenheid en ambitie voor de inwoners en bedrijven. We kijken om naar elkaar: er heerst een familiaire werksfeer met prettige onderlinge contacten.

Richtinggevend aan onze dienstverlening en onderlinge samenwerking zijn leidende motieven binnen onze organisatie. We willen een persoonlijke, duidelijke, betrouwbare en respectvolle gemeente zijn. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om jouw deskundigheid te tonen, jouw stem te laten gelden en jezelf verder te ontwikkelen. Extra mooi: je komt te werken in een prachtig flexibel kantoor waarin we je uitnodigen het werk te doen op de plek waar je dat het beste kunt.



Locatie

Gemeente Hengelo
7551EB Hengelo (OV) Overijssel NL