Creative-CT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Creative-CT
  • Creative-CT
  • Enschede, Overijssel

Creative CT gelooft in verbindende samenwerkingen. We realiseren webshops, klantportalen en oplossingen voor complexe vraagstukken. Wij baseren onze keuzes zoveel mogelijk op beschikbare data. Als bestaande oplossingen niet leiden tot het maximaal te behalen resultaat, gaan we voor maatwerk oplossingen.
Creative CT belooft zich 110% in te zetten om tot het beste resultaat te komen. Wij doen wat je verwacht én een stap extra. We werken met een op data gebaseerde strategie die wordt omgezet in meetbare en haalbare doelstellingen. We willen de verwachtingen overtreffen met de hoogste service en de best mogelijke oplossing. We hebben transparante samenwerkingen, waarin we volledig open communiceren over onze werkwijze en voortgang.
Missie: wij maken je gewoon bijzonder succesvol
Creative CT is jouw digitale partner in B2B e-commerce. Samen bedenken, creëren en ontwikkelen we bijzonder succesvolle B2B digital commerce oplossingen. We verbinden je met jouw klanten. We willen de maximale potentie van jouw business benutten. Dit doen we door de inzet van de beste werkmethodes, een agile mindset en de scrum projectmethodiek.
Opdrachtomschrijving
Als ervaren Software developer ga je aan de slag in ons Shopware/ Magento team (Team Awesome!). In dit multidisciplinaire team werk je aan complexe e-commerce oplossingen die jullie op maat voor verschillende opdrachtgevers bouwen, door ontwikkelen en onderhouden. Daarnaast focus jij je niet enkel op de techniek, maar hou je ook rekening met de performance en de veiligheid van de software en werk en denk je actief mee aan het verbeteren van onze ontwikkel methodieken en processen. Jouw multidisciplinaire team bestaat uit een Product Owner, UX/UI Designer, (Digital) Marketeer, meerdere Front- en Back-end Developers en de scrum master.
We werken zowel kanban als scrum. Scrum betekent dat je in sprints van twee weken werk oplevert aan de klanten. Het is niet erg als je nog niet eerder scrum gewerkt hebt: we leren je het graag.
Wij werken voor onder andere: Twepa, Sneakers.nl, Kuilnicos, Irritech, Sportvoedingwebshop, Molco, Moderna, Schutrups Exloo,
wat vragen wij?
je hebt HBO werk- en denkniveau
je hebt een passie voor je vak en draagt dit ook uit naar collegas en klanten
je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Shopware developer
je hebt een brede kennis van Shopware 6
je hebt kennis en bent vaardig met CSS/ LESS, PHP, Javascript, file formats en SQL
Je hebt kennis van versiebeheer
Ervaring met PIM implementaties en middleware is een prè
Je bent communicatief vaardig in woord en schrift in het Nederlands
We vinden het belangrijk dat iedereen die voor Creative CT werkt groeit op professioneel én persoonlijk vlak.
Wij zijn actief bezig met de ontwikkeling van onze werknemers. Drie keer per jaar houden we talent development gesprekken om professionele en persoonlijke doelen te stellen. Vervolgens maken we gezamenlijk een plan om deze doelen te bereiken.
Hoe meer aandacht wij aan talent development geven, hoe meer wij te bieden hebben aan jou. Wij stimuleren de professionele ontwikkeling van onze werknemers op verschillende manieren. Zo volgen onze werknemers opleidingen en cursussen of gaan ze naar conferenties. Hierdoor worden ze ng beter in hun vak. Team overstijgend passen we het tribe-model toe, dat perfect aansluit bij onze behoefte om kennis met elkaar de delen. In het tribe-model leren specialisten buiten de teams om van elkaar in bijvoorbeeld een chapter met enkel marketeers of developers.
Wij vinden dat de persoon achter de werknemer nooit vergeten mag worden. Personeel dat goed in zijn vel zit, presteert beter.
Missie: wij maken onze klanten gewoon bijzonder succesvol
Creative CT is jouw digitale partner in B2B e-commerce. Samen bedenken, creëren en ontwikkelen we bijzonder succesvolle B2B digital commerce oplossingen. We verbinden je met jouw klanten. We willen de maximale potentie van jouw business benutten. Dit doen we door de inzet van de beste werkmethodes, een agile mindset en de scrum projectmethodiek.
We maken graag met je kennis .
Vriendelijke groet,
Marcel ten Hoopen



Locatie

Creative-CT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f794195d2a055243dbe66baa278f488ba2e0101503fb2cbcfcff79c001fc.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f794195d2a055243dbe66baa278f488ba2e0101503fb2cbcfcff79c001fc.png
7511JJ Enschede Overijssel NL