The New Wave IT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

The New Wave IT
  • The New Wave IT
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

The New Wave IT gelooft er heilig in dat het centraal stellen van de mens, door het totale mens-principe, een antwoord biedt op de huidige uitdagingen in de markt. Dat betekent dat mensen doen waar zij energie van krijgen, dat er een gezonde werk/privé balans is, oprechte persoonlijke aandacht; we alles regelen rondom de mens om te zorgen dat zij zo goed mogelijk presteren. Wij geloven dat Wavers hiermee maximale impact maken bij onze partners. Doordat we focussen op de mens behalen we de doelen van onze partners!
We combineren de mens met onze voorliefde voor techniek. We zijn expert op het gebied van Mendix, UX, Front-end en organisatieadvies. In de ontwikkeling van jouw applicaties betrekken we jouw medewerkers en de eindgebruiker intensief. Zo verwerken we wensen continu en creëren we een 9+ beleving.
Naast een versnelling van het applicatielandschap van onze partners, is The New Wave IT daarnaast initiator in het verbeteren van de wereld op het gebied van gendergelijkheid, arbeidsparticipatie en klimaat neutrale bedrijfsvoering. Wij ondersteunen onze partners in het maken van een maximale impact. Uit onderzoek blijkt dat diverse teams in 87% van de gevallen betere zakelijke beslissingen nemen, creatiever en 32% productiever zijn. Een betere wereld en meer impact dus! Benieuwd naar onze vacatures? Check deze pagina!

Onze missie
Wij geloven dat de ondernemende mens zorgt voor vooruitgang en succesvolle verandering. Wij verzorgen alle randvoorwaarden voor onze mensen en zij helpen onze partners maximaal digitaal versnellen.

Onze visie
Het is onze droom dat elk mens werk doet dat aansluit bij zijn/haar persoonlijke doelen en drijfveren. Voor ons is elk mens, ongeacht achtergrond of geslacht, gelijk. Wij geloven erin dat verschillen versterken en we zo samen bouwen aan een toekomst en arbeidsmarkt waarin de mens 100% centraal staat. Op deze manier zorgen wij voor een maximale digitale versnelling met onze partners en dus een maximale impact. Maatschappelijk zijn we hiermee initiator om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en dat, gecombineerd met onze diepgaande IT-kennis, maakt ons de nummer 1 partner voor onze klanten.



Locatie

The New Wave IT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/5f2d45cb43bb833929325cd7e3469fd790bb74602a8a4702.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/5f2d45cb43bb833929325cd7e3469fd790bb74602a8a4702.png
2402MT Alphen aan den Rijn Zuid-Holland NL