ArtEZ University of the Arts

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ArtEZ University of the Arts
  • ArtEZ University of the Arts
  • Arnhem, Gelderland

Vacature | Junior Information Security Officer
ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.

ArtEZ hecht veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Wie zich hierdoor genspireerd voelt wordt uitgenodigd om te solliciteren.

Het Servicebedrijf
Als Information Security Manager bij ArtEZ ga je werken binnen de afdeling ICT van het Servicebedrijf. Als partner van de eenheden zet het ArtEZ Servicebedrijf zich in voor het best mogelijke onderwijs en onderzoek. Het ArtEZ Servicebedrijf kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan expertises, waarbij collegas elkaar aanvullen en gezamenlijk tot het beste resultaat komen. Binnen het ArtEZ Servicebedrijf zijn de volgende afdelingen vertegenwoordigd: Financieel Economische Zaken, Personeel Organisatie, Studentenzaken, ICT, Facilitaire Zaken, Onderwijs Kwaliteit, Mediatheek en Marketing Communicatie.  

De afdeling ICT
De afdeling ICT zorgt voor het beheer en up-to-date houden van de ArtEZ-brede ICT-voorzieningen en ondersteunt medewerkers bij het gebruik daarvan. De afdeling bestaat uit 17 medewerkers en maakt deel uit van het Servicebedrijf.



Locatie

ArtEZ University of the Arts https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/feff073fc1f57b6f99fa5eb5ef61fc5aebcb8ba3d027fbd9.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/feff073fc1f57b6f99fa5eb5ef61fc5aebcb8ba3d027fbd9.png
6812CE Arnhem Gelderland NL