Pitt IT Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Pitt IT Professionals
  • Rosmalen, Noord-Brabant

Ons werk als Ambacht
Wij bemiddelen mensen. Geen cvs. Geen tarieven. Echte mensen met sterke persoonlijkheden, drijfveren, ambities, kennis en kunde. Het vergt vakmanschap om met die persoonlijke aanpak de beste kandidaat op de perfecte plek te zetten en daarmee beide partijen te laten opbloeien.


Onze kernwaarden

Passie
Focus op het vak en hart voor de zaak: dat typeert Pitt IT. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat zie je terug in passende oplossingen, bedreven IT-professionals en gelukkige opdrachtgevers.

Integriteit
Wij geven objectieve adviezen. Dat draagt bij aan langdurige relaties. Ons bewijs hiervoor vind je bij onze opdrachtgevers waarvan er meerdere al sinds onze start in 2013 bij ons zijn.


Toewijding
Wij doen altijd meer dan er wordt gevraagd. Door over jouw schouder mee te kijken en bij te sturen als dat nodig is. We bieden oplossingen voordat er problemen zijn.

Trots
Wij zijn onwijs trots op onze persoonlijke werkwijze, mooie oplossingen en perfecte matches. Deze resultaten stimuleren ons om grenzen nog verder te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.



Locatie

Pitt IT Professionals
5247JG Rosmalen Noord-Brabant NL