Aucuba

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Aucuba
  • Breda, Noord-Brabant

Met ons team (momenteel 8 man) zijn we constant bezig de klant een zo goed mogelijke ICT omgeving te bieden. We verzorgen voor onze klanten het complete netwerk. Nieuwe diensten passen we in, als we zien dat we de klant daar een voordeel mee kunnen geven. We hebben klanten met maar 1 PC, maar ook klanten met verschillende locaties, tot meer dan 250 devices die we onderhouden. De verschillende diensten die we aanbieden, zorgen ervoor dat we uiteenlopende klanten kunnen helpen.

Je hebt een leuke groep collegas in uiteenlopende leeftijden. Iedereen staat voor elkaar klaar en kan een storing overpakken of meehelpen om het op te lossen. We hebben een mooie ruimte van waaruit onze support wordt geleverd, zodat iedereen op de hoogte is van welke problemen er spelen. Dit ondersteunen we met onder andere Autotask, nAble en Teams.

We werken in een informele sfeer, en we gaan regelmatig samen uit eten, lunchen of borrelen. Vakanties worden in overleg met de collegas gepland.

Je krijgt de mogelijkheid om je kennis uit te breiden middels trainingen en cursussen. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire voorwaarden, waaronder een lease auto, premievrij pensioen, telefoon, sportschool en internetvergoeding.

Je hebt een goede kennis van Microsoft besturingssystemen, Microsoft 365 en de Azure omgevingen, maar ook netwerken en bijbehorende apparatuur zijn niet vreemd voor je. Certificaten zijn een pré.

Je werkt graag samen met collegas, maar je kunt ook zelfstandig problemen oplossen en projecten afronden. Je werkt gedisciplineerd en bent zorgvuldig.



Locatie

Aucuba
4813EG Breda Noord-Brabant NL