Autoriteit Financiële Markten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Autoriteit Financiële Markten
  • Autoriteit Financiële Markten
  • Amsterdam, Noord-Holland

Op hoog niveau bijdragen aan een betere financiële wereld? Dat doe je bij de Autoriteit Financiële Markten. Samen met ruim 650 andere bevlogen professionals werk je aan het verbeteren van de sector. Je draagt bij aan het eerlijk, duidelijk en transparant functioneren van de financiële markten. Je werkt aan inhoudelijk complexe en actuele onderwerpen waarbij je een uniek inzicht krijgt in de sector. Je visie en inbreng zijn van waarde. Hiermee ben je een belangrijk onderdeel van het grote geheel. Dat is belangrijk voor de AFM en gunstig voor jouw eigen groei en verdere carrière. In hartje Amsterdam, aan de Vijzelgracht bevindt zich het kantoor van de AFM. De Noord-Zuidlijn stopt voor de deur. De combinatie van werken op kantoor en werken vanuit huis zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Als maatschappelijke organisatie wil de AFM een afspiegeling zijn van de samenleving en een werkgever waar iedereen zichzelf kan zijn en geaccepteerd wordt. Dit vanuit een gemixt team qua ervaring, achtergrond en expertise met de gemeenschappelijke drive om de taak van de AFM voortdurend zo goed mogelijk uit te voeren. We erkennen het talent en potentieel van elke medewerker en benutten deze. Deze denkwijze zorgt ervoor dat we met een zo breed mogelijke blik de uitdagingen als gedragstoezichthouder elke dag opnieuw tegemoet kunnen treden.



Locatie

Autoriteit Financiële Markten https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/85adcd23868f34eaa3dd0e38718f687d3c27eba162165e13.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/85adcd23868f34eaa3dd0e38718f687d3c27eba162165e13.jpg
1017HS Amsterdam Noord-Holland NL