Service Planet Rotterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Service Planet Rotterdam
  • Service Planet Rotterdam
  • Rotterdam, Zuid-Holland

ervice Planet is opgericht in 2005 en biedt een breed scala aan professionele diensten rondom consumentenelektronica in de hele Benelux. Wij zijn de motor achter de dienstverlening van veel bekende retailers en betrouwbare elektronicamerken en we voeren deze dienstverlening met trots uit.

Of het nu de installatie van Smart-tvs betreft bij de consument thuis, data recovery voor een vlogger, instore reparatie van smartphones, het remote oplossen van een storing bij een kapperszaak of de reparatie van een gevallen tablet of kapotte laptop, het zijn allemaal diensten die Service Planet biedt.

We zijn een Rotterdams bedrijf, open en transparant zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We hebben een Rotterdamse werkmentaliteit dus we houden van doorweken en aanpakken. Maar daar staat dan ook wel wat tegenover! Om te beginnen gezellige collegas, een prettige werksfeer en een marktconform salaris. Bovendien kan je elke week bootcampen, is er de jaarlijkse barbecue, het kerstontbijt, een kerstpakket, personeelskorting op elektronica. Tenslotte gaan we elk jaar met zn allen in september naar de IFA in Berlijn. Naast een bezoek aan dit hoogtepunt van techniek plakken we er altijd nog een aantal gezellige dagen aan vast.



Locatie

Service Planet Rotterdam https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/35609a4ea6a8ca6ae37ee43ff66db07a392bf0ac6c18b652.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/35609a4ea6a8ca6ae37ee43ff66db07a392bf0ac6c18b652.png
3047AS Rotterdam Zuid-Holland NL