Stichting SBOH

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting SBOH
  • Utrecht, Utrecht

Wat doet de SBOH?

De huisarts, de jeugdarts op het consultatiebureau, de specialist ouderengeneeskunde, zij zijn ooit in dienst van de SBOH gestart met hun opleiding tot specialist. De SBOH is namelijk werkgever van ruim drieduizend artsen in opleiding tot specialist (aios) en financier van twaalf opleidingen. Het gaat om de opleiding tot huisarts, specialist ouderengeneeskunde, arts voor verstandelijk gehandicapten, verslavingsarts, vertrouwensarts, forensisch arts, jeugdarts, arts infectieziektebestrijding, medisch milieukundige, arts maatschappij gezondheid, donorarts en arts tuberculosebestrijding.

Ons kantoor staat in Utrecht en met ruim 40 collegas en onze samenwerkingspartners zetten we ons elke dag in voor voldoende goed opgeleide nieuwe generaties zorgprofessionals en daarmee voor goede gezondheidszorg in Nederland.

Wij organiseren werkgeverszaken voor opleiders en werknemerszaken voor aios en dragen bij aan een veilige en gezonde werk- en leeromgeving. Zo kunnen aios en opleiders zich zoveel als mogelijk focussen op de opleiding zelf. Ook de solide en zekere financiering van de opleidingsinstituten, -instellingen en opleiders (zoals een huisartsenpraktijk, de GGD of een zorginstelling) nemen we voor onze rekening. We signaleren trends ontwikkelingen en zien het ook als onze belangrijke taak om partijen in het zorg en onderwijsveld samen te brengen om daar samen op in kunnen spelen.

Voor meer informatie www.jaarbeeldsboh.nl en www.sboh.nl



Locatie

Stichting SBOH
3528BB Utrecht Utrecht NL