Ultimum

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ultimum
  • Almere, Flevoland

Al 25 jaar dé IT-specialist!
Ultimum is een uniek IT-bedrijf, opgericht en gevestigd in Almere. Wat 25 jaar geleden als familie startup begon, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke IT-speler die nog steeds het familiebedrijf gevoel heeft. We streven naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Met grote klanten als eBay, Shell, KPN en ING, en ervaren, betrokken en professionele collegas kunnen we hier onze bijdrage aan leveren. Toch blijven korte lijntjes en snel schakelen kenmerkend voor Ultimum.

Ertoe doen: voor onze klanten en medewerkers, voor de regio en voor de samenleving!
Wij willen ertoe doen: voor onze klanten en medewerkers, voor de regio en voor de samenleving. Daarnaast werken we er iedere dag hard aan om partner en IT-werkgever of choice te zijn.

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit levert voor u digitale onafhankelijk en wendbaarheid op als resultaat. Result driven by IT!

Al 25 jaar dé werkgever voor IT-specialisten in de Detachering!
Met ons uitgebreide netwerk, vele eindklanten en ervaren collegas helpen we jou binnen de kortste keren aan de opdracht die past bij jouw kennis, ervaring en wensen!

Ultimum detacheert al IT-professionals sinds de oprichting in 1997. Begonnen als detacheerder en uitgegroeid tot dé IT-partner en werkgever met kennis van Cybersecurity en Outsourcing. Maar Detachering blijft onze grootste en belangrijkste service, vooral omdat dat we er gewoon goed in zijn!Locatie

Ultimum
1322AP Almere Flevoland NL