Onderwijs Transparant

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Onderwijs Transparant
  • Onderwijs Transparant
  • IJsselstein, Utrecht

Onderwijs Transparant beheert en ontwikkelt een eigen digitaal platform dat grip biedt op het volledige bovenschoolse onderwijsproces, inclusief leerlingenstromen tussen scholen en informatie over de leerlingpopulatie per school. Wij hebben dit speciaal ontwikkeld voor gemeenten, samenwerkingsverbanden (SWVs), besturen en hun scholen. Samen zorgen we voor een naadloze overstap in de hele onderwijsketen en daarmee de juiste plek voor ieder kind.

Wij zijn marktleider in oplossingen voor digitale overstap- en zorgprocessen in het onderwijs. We ondersteunen de overstap van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs én alle andere overstappen vanaf kinderopvang tot aan het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast bieden we oplossingen voor extra ondersteuning in het kader van passend onderwijs. We zijn daarmee de enige aanbieder die gentegreerde oplossingen biedt voor overstap én passend onderwijs.

Ons team bestaat uit 15 medewerkers uit allerlei hoeken van Nederland. We werken dan ook flexibel vanuit huis of kantoor. De werksfeer is een informele familiecultuur: we gaan regelmatig samen op stap, houden van een grapje op de werkvloer en zijn met elkaar begaan.



Locatie

Onderwijs Transparant https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ea70165ae6cea47c1bd1b5e8cf900c8b5fe3fe7135b3f935.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ea70165ae6cea47c1bd1b5e8cf900c8b5fe3fe7135b3f935.jpg
3401MP IJsselstein Utrecht NL