Minkema College

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Minkema College
  • Minkema College
  • Woerden, Utrecht

Het Minkema College is een openbare school in Woerden met twee locaties. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, mavo, mavo/havo, havo, atheneum en gymnasium. De locaties hebben elk een eigen karakter, werken zoveel mogelijk samen en maken gebruik van elkaars expertise. Op het Minkema College zitten ruim 2.500 leerlingen en werken zon 270 medewerkers. Onze school is een ontmoetingsplek voor leerlingen met verschillende achtergronden en overtuigingen. Op onze school leren wij van en met elkaar.

Als medewerkers van het Minkema College hebben wij oog voor de talenten, prestaties en het welbevinden van onze leerlingen. Alles wat wij doen is erop gericht om hen zo goed mogelijk toe te rusten voor hun ontwikkeling. Om dat waar te kunnen maken, moeten wij zelf ook in ontwikkeling blijven. Daarom zijn wij een lerende organisatie met een professionele cultuur. Wij verantwoorden ons naar elkaar en naar onze omgeving.

Het Minkema College heeft met het strategisch beleidsplan Bagage voor het leven een koers voor de komende jaren bepaald. We hebben met elkaar de volgende kernwaarden omarmd:

Verbindend
We zijn altijd op zoek naar de dialoog en hebben oog en oor voor het standpunt van de ander. We gebruiken feedback om het beste uit onszelf te halen.

Inspirerend
We zien de individuele ontwikkelmogelijkheden van alle leerlingen en medewerkers en creëren een omgeving waar zij zich kunnen blijven ontplooien.

Verantwoordelijk
Iedereen is eigenaar van zijn eigen ontwikkeling en de school is van ons allemaal. We verwachten dat leerlingen en medewerkers zich, als lerend individu en als onderdeel van onze schoolgemeenschap, actief en betrokken opstellen.



Locatie

Minkema College https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c91b6712aa3950d088c7356bc589fa0de57c58b9eaa20c0a.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c91b6712aa3950d088c7356bc589fa0de57c58b9eaa20c0a.jpg
3446GL Woerden Utrecht NL