Fixami Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Fixami Nederland
  • Fixami Nederland
  • Tilburg, Noord-Brabant

Wij zijn een zeer snelgroeiende e-commerce organisatie gericht op de verkoop van gereedschap aan professionals en thuisklussers. Ons hoofdkantoor en het aangrenzende warehouse is gevestigd in een nieuw pand, met top faciliteiten, in Tilburg.

Al meer dan 5 jaar zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland. Continue focus op innovatie en optimalisatie zorgt ervoor dat Fixami blijft groeien en mede verantwoordelijk is voor de transitie van bricks naar clicks van de gereedschapsmarkt.

Wij staan op plek 64 van de Twinkle Top100, doen mee met de CrossBorder Awards en maken ook dit jaar weer kans op de FD Gazellen Awards.

De webshops van Fixami en de ondersteunende systemen zijn op maat gemaakt om het bedrijf zo soepel mogelijk te laten draaien en klanten een geweldige winkelervaring te bieden. Jouw taak als onderdeel van het team is om de software aan te passen, te verbeteren en uit te breiden om bij te blijven met innovaties. De ene dag ben je verantwoordelijk voor het vereenvoudigen van de check-out voor klanten, de andere dag kun je bezig zijn met het toekomstbestendig maken van de magazijnsystemen. Samen helpen we onze klanten aan de best mogelijke klantervaring.



Locatie

Fixami Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/9acf679644def8ebc059b9faa947031251eaebf41d2c4cf1.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/9acf679644def8ebc059b9faa947031251eaebf41d2c4cf1.jpg
5048AN Tilburg Noord-Brabant NL