3fifty

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • 3fifty
  • Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

3fifty is al ruim 15 jaar een allround partner in de IT. In de begindagen bestond het werk voornamelijk uit het leveren van professionals voor de financiële markt en ICT-markt. Kort erna specialiseerden wij ons volledig in Microsoft System Center, om na een aantal jaar het dienstenaanbod uit te breiden met Microsoft Datacenter. De focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft-infrastructuur en IT-management.

Sinds de opkomst van de cloud is 3fifty meegegroeid met de Microsoft cloud platform-technologie en nu wordt er reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft cloud geleverd. Recentelijk zijn stappen gezet in de richting van IT Automation en rondom cloud Security.

Vandaag de dag houden we ons hoofdzakelijk bezig met het helpen transformeren van onze klanten naar de cloud. Daarnaast helpen we met het geven van advies en leveren van diensten m.b.t. Cyber Security en Managed Services. Als Cloud Solution Provider en (Microsoft)trainingsinstituut maken we onze dienstverlening compleet door de medewerkers van onze klanten op te leiden.



Locatie

3fifty
3342GT Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland NL