GGz Centraal (SAM-STAPP)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • GGz Centraal (SAM-STAPP)
  • Almere, Flevoland

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zon 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collegas willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi Vechtstreek en Veluwe Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi Vechtstreek en Veluwe Veluwe Vallei.

Jouw nieuwe werkplek? Emerhese in Almere, de vaste standplaats van het projectteam. Goed om te weten: we zijn een hybride team, dat 25%-75% online werkt. Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zon 50 collegas. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.Locatie

GGz Centraal (SAM-STAPP)
1314BC Almere Flevoland NL