AB Midden Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

AB Midden Nederland
  • AB Midden Nederland
  • Houten, Utrecht

Als AB Midden Nederland zijn we een betrokken partner voor organisaties in de sectoren agrarisch, food, bouw, infra, techniek, transport en logistiek, groen, fruitteelt, (glas)tuinbouw en spelen we in op de personeelsbehoefte die er is.

Onze ICT afdeling is verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de IT omgeving waar dagelijks ongeveer 100 collegas direct gebruik van maken, over de 5 verschillende vestigingen. Om je een idee te geven waar we mee werken binnen AB Midden Nederland hierbij een kleine opsomming van de soft- en hardware die wordt gebruikt.

De software die gebruikt wordt binnen onze organisatie is o.a. Plan4Flex, Azure, Office365, AFAS, FlexPPS en Akyla. Daarnaast maken we gebruik van HP Laptops waaronder ProBooks / Elitebooks, welke we aansluiten op HP e234d schermen. Deze zijn ons eigendom en hebben wij en misschien wel jij, allemaal in eigen beheer. Wat betreft de telefonie maken we gebruik van enkel iPhones.

In de afgelopen jaren heeft onze ICT afdeling concreet vorm gekregen. Momenteel ontwikkelt deze afdeling zich door en willen we deze robuuster laten worden en een sterkere plek in de organisatie geven.

Onze ICT afdeling bestaat uit een leuk, gezellig, internationaal en divers team van 2 collegas die samen de uitdagingen openminded aangaan en elke dag AB Midden Nederland een klein beetje verder automatiseren / digitaliseren. We zijn op zoek naar een gezellige kandidaat, die van aanpakken weet en mee wil met met de teamuitjes die we eindelijk kunnen organiseren als team van 3.

Daarnaast werken er 2 consultants elke week een dag bij ons op kantoor.

ICT beheer is op dit moment in handen van een externe partij, waarmee je blijvend zal samenwerken, maar waarvan je onderdelen over zal nemen. Jouw focus komt te liggen op onze 5 vestigingen en het beheer van de IT omgeving op deze vestigingen.Locatie

AB Midden Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f8b2375814131755f77ef711da7495be2d7e0dbf66489ffb.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f8b2375814131755f77ef711da7495be2d7e0dbf66489ffb.png
3991CW Houten Utrecht NL