Ster Reclame

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ster Reclame
  • Ster Reclame
  • Hilversum, Noord-Holland

Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en online kana-len van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Dankzij de diverse kwaliteitsprogrammas van de NPO bieden we adverteerders een groot bereik. Binnen de mediabranche onderscheiden we ons door onze kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid. Dat zie je niet alleen in ons gedrag naar klanten toe, maar ook bij collegas onderling. Onze bedrijfscultuur is open, nuchter, gedreven en markt- en klantgericht. De organisatie is met zon 85 medewerkers middelgroot en kent een platte organisatie-structuur, waardoor de communicatielijnen kort en direct zijn. Ster heeft een sterke, toonaangevende positie in de markt en biedt volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Tot slot: Ster zorgt heel goed voor alle mensen die bij haar werken.

Volkomen vanzelfsprekend natuurlijk, maar toch: Ster gelooft in een inclusieve organisatie, die op haar best is als we een diversiteit aan perspectieven, achtergronden, oriëntaties en kennis in huis hebben. Elkaar versterken daar gaat het om! Iedereen is dus van harte welkom om te solliciteren en bij ons te werken, ongeacht gender, leeftijd, afkomst, beperking, religieuze- of seksuele oriëntatie.



Locatie

Ster Reclame https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/284ab0c8ac5a9a56b1b06eb2c4a908dd9c9df30a2e93b14d.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/284ab0c8ac5a9a56b1b06eb2c4a908dd9c9df30a2e93b14d.png
1213VB Hilversum Noord-Holland NL