Ziekenhuis Gelderse Vallei

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ziekenhuis Gelderse Vallei
  • Ede, Gelderland
  • > 250 medewerkers

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een veilig ziekenhuis dat op basis van actuele kennis hoogwaardige, goed georganiseerde mensgerichte zorg levert. Breed toegankelijke basiszorg voor de regio en bovenregionale zorg op specifieke expertise. Samen met de patiënt en het netwerk werkt het ziekenhuis aan een optimale gezondheidswinst door preventie en behandeling, met aandacht voor kwaliteit van leven.

Gezondheidswinst
Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt gezondheidswinst voor de patiënten en inwoners van de regio Gelderse Vallei met voeding, bewegen en slaap als basis van de zorg en kennis van het ziekenhuis. Vanwege de focus op voeding, bewegen en slaap heeft Ziekenhuis Gelderse Vallei kennis- en expertisecentra rondom darmleverzorg (DarmLeverCentrum), reuk- en smaakproblematiek (Reuk- en smaakcentrum), slaapproblematiek (Slaapcentrum) en (top)sport (Sports Valley).

Onderzoek en innovatie
Op het gebied van onderzoek en innovatie werkt Ziekenhuis Gelderse Vallei intensief samen met Wageningen University Research. Op het gebied van voeding binnen de Alliantie Voeding in de Zorg en op het gebied van bewegen en sport gebeurt dit binnen het Sportinnovator Centrum.

Ziekenhuis Gelderse Vallei is: Gedreven door kennis. Gericht op gezondheid.Contact

Ziekenhuis Gelderse Vallei
6716RP Ede Gelderland NL