Mar Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mar Recruitment
  • Amsterdam, Noord-Holland

Mar Recruitment is een toonaangevend executive search bedrijf. Wij zoeken voor opdrachtgevers in de Benelux gedreven en hoogopgeleide professionals en managers met meerdere jaren relevante werkervaring. Onze focus: middel senior management rollen en specialistische functies.
Onze methode: executive search.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers in executive search, verstaat Mar Recruitment de kunst om snel de geschikte kandidaten daadwerkelijk te verbinden aan uw organisatie. Snelheid, professionaliteit en integriteit kenmerken ons 5 stappen rekruteringsproces. Wij versterken uw organisatie met talenten en leiders die niet alleen passen bij het gezochte profiel maar ook binnen de cultuur van uw bedrijf.

Mar Recruitment zoekt specialisiten en managers met meerdere jaren relevante werkervaring. Onze klanten zijn toonaangevende nationale bedrijven en multinationals met een vestiging in Nederland of België. Mar Recruitment bemiddelt enkel voor vaste posities en is actief in vele branches en functiedisciplines.

Mar Recruitment is een onderdeel van ISPA, the International Search Partners Association. Met kantoren in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten, bieden wij onze klanten een passende oplossing voor hun internationale recruitment vraagstukken. Ga voor meer info over ISPA en haar leden naar onze internationale website www.ispasearch.net



Locatie

Mar Recruitment
1057ET Amsterdam Noord-Holland NL