Boval

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Boval
  • Boval
  • Velserbroek, Noord-Holland

De Boval Groep is een onafhankelijke brancheconsultant op het gebied van advisering en financiële dienstverlening. Wij zijn met name gericht, vanuit haar geschiedenis, op de agrarische loon- en grondverzetsector, de grond-, weg- en waterbouw, alsmede de transportsector en op- en overslagbedrijven. Wij hebben alle producten en dienstverlening in eigen hand en geeft onafhankelijk advies. En dat hebben al veel van onze klanten naar volle tevredenheid mogen ervaren.

Boval adviseert op basis van een ongebonden selectieve bemiddeling omdat het gespecialiseerd is in de specifieke producten van Felison Assuradeuren B.V., maar adviseert ook producten van andere aanbieders.

Boval maakt deel uit van Dutch ID B.V., een onderdeel van a.s.r. Nederland. Deze relatie hindert ons niet in onze positie en onze mogelijkheid om zaken te doen met verschillende verzekeraars.

Wil jij energie van je werk krijgen en de dag met een lach op je gezicht afsluiten?
Wil jij onderdeel uitmaken van een succesvolle en groeiende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën?
Ben jij het zat om met het OV te reizen en zoek je een goed bereikbare werkgever met voldoende parkeermogelijkheden?
Voel jij je thuis in een organisatie die de week afsluit met een potje poolen en een drankje in de bedrijfsbar?

Dat is werken bij Boval Groep!Locatie

Boval https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/138538516e4e1d884cc63ef5e77f6afa702bbc124cc2a2a7.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/138538516e4e1d884cc63ef5e77f6afa702bbc124cc2a2a7.jpg
1991JE Velserbroek Noord-Holland NL