Invision ICT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Invision ICT
  • Invision ICT
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Invision ICT is gevestigd Bergen op Zoom en primair gericht op de regio Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Een groeiende organisatie met een bevlogen en professioneel team dat bestaat uit gepassioneerde ICT-professionals.

Je wilt een ICT-omgeving waar je medewerkers, partners en relaties veilig kunnen samenwerken. Snelle toegang tot applicaties en informatie vanaf ieder device. Voor iedere omgeving en organisatie bieden wij de juiste oplossing. We zijn cloud minded specialisten op gebied van cybersecurity, databeveiliging en disaster recovery oplossingen.
Continuteit, bescherming van data en ontzorging van de gebruikers zijn speerpunten van onze ICT-adviezen.

Disaster recovery oplossingen vanuit de cloud, ransomware beveiliging en audit proof oplossingen welke zekerheid en continuteit bieden voor je organisatie.
We kijken voor elke organisatie wat de beste match is.
Met support en beheer op afstand, 24x7 een stand-by team voor zowel remote als op locatie en bovenal super klantgericht denken bieden we complete ontzorging voor elke ICT omgeving.


Ook als aantrekkelijke werkgever in de regio wil Invision ICT vooroplopen. Uiteraard door uitdaging en afwisseling te bieden in werkzaamheden of werkomgeving. Daarnaast een team van mensen dat voor elkaar klaar staat, zakelijk en persoonlijk.
We bieden de ruimte en de middelen aan onze medewerkers om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontplooien. Werkgeluk is voor iedereen anders en iedereen heeft verschillende passies, talenten en wensen. Daar zijn wij naar op zoek en waarderen elk individu.
Voor iedereen is er een persoonlijk opleidings- en ontwikkel plan en met de juiste coaching en begeleiding wordt er naar gezamenlijke successen gewerkt. Ieder bereikt ontwikkeldoel wordt ook nog eens goed beloond!



Locatie

Invision ICT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f780ccecbd3c0bb4de55a6dbda5590bb54786d394af58849.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f780ccecbd3c0bb4de55a6dbda5590bb54786d394af58849.jpg
4611LN Bergen op Zoom Noord-Brabant NL