Junior Einstein

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Junior Einstein
  • Junior Einstein
  • Enschede, Overijssel
  • 11 - 50 medewerkers

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideos en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideos bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Mnster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collegas toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Mnster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.Contact

Junior Einstein https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ef7b8b947a2b9dcf3bb5bef9f6f85cd6e3b9a718b1b585e2.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ef7b8b947a2b9dcf3bb5bef9f6f85cd6e3b9a718b1b585e2.png
7545PN Enschede Overijssel NL