Social Care Network

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Social Care Network
  • Social Care Network
  • Breda, Noord-Brabant

Social Care Network is 10 jaar geleden gestart door twee dappere ondernemers vanuit de gedachte: Als iedereen iets voor een ander doet, is iedereen geholpen. Genspireerd door dé marktplaats van Nederland, maakten we een slim vraag- en aanbod platform voor iedereen die hulp nodig heeft (vrijwilligersorganisaties en particulieren), of iets wil doen om een ander te helpen. Letterlijk iedereen dus, want we geloven dat echt iedereen iets heeft waarmee je een ander blij kunt maken. Een babbeltje of een kop koffiedrinken met iemand die eenzaam is, een schilderij ophangen of boodschappen doen voor iemand die dit zelf niet kan.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is ons bekendste platform NLvoorelkaar.nl het grootste vrijwilligersplatform van Nederland, waar we in plaats van een paar matches per dag (toen we begonnen), nu elke paar minuten een match maken. Naast NLvoorelkaar hebben we inmiddels ook zon 60 andere platformen, bijvoorbeeld voor gemeenten als Rotterdam (zorgzaam010.nl) of bedrijven als Young Capital. Allemaal aan elkaar gekoppeld en met slimme matchingsalgoritmen, zodat we de kans op een match het grootst maken. In aanvulling op onze platformen bieden we onze klanten alle tools die ze nodig hebben om impact te maken: implementatie-advies, begeleiding en training, datadashboards, verrassende activatiecampagnes en landelijke campagnes, zoals de tv-commercial die je wellicht in december langs hebt zien komen.

We zijn altijd bezig met experimenten, om te optimaliseren en te innoveren. Van het versturen van push-notificaties tot het gebruik van machine learning om het berichtenverkeer te screenen. Dat houdt ons werk en mogelijk ook jouw toekomstige functie altijd heel afwisselend en dynamisch.

Over werken bij Social Care Network
Social Care Network is een scale-up die nu bestaat uit ca. 15 mensen. Wat mij betreft een ideaal formaat: we zijn de startup fase ontgroeid en we hebben een stabiele basis om op te bouwen. Aan de andere kant zijn we als team nog klein genoeg om alles informeel en persoonlijk te houden. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar het gebeurt regelmatig dat bijvoorbeeld aan de lunchtafel verschillende disciplines met elkaar in gesprek raken en zo tot heel nieuwe ideeën komen.

Wat ik verder erg prettig vind, is de flexibiliteit: op dinsdag hebben we onze teamdag op toffe kantoor in Breda. Dit zodat we niet van elkaar vervreemden en elkaar toch regelmatig zien. Voor de rest van de week kun je zelf invullen waar en wanneer je werkt. Op kantoor, thuis, vanuit een koffietentje of een aantal weken vanuit Spanje. We vinden het belangrijk dat je werkt waar jij je het prettigst voelt. We kijken naar de output en het is aan jou die te realiseren.



Locatie

Social Care Network https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/78dcdf24170e1fc263d96537b0654cd6b4e9264e4fbf46d2.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/78dcdf24170e1fc263d96537b0654cd6b4e9264e4fbf46d2.png
4814DC Breda Noord-Brabant NL