Cordis SUITE

Vacatures & Werken bij Cordis SUITE

Cordis SUITE
  • Cordis SUITE
  • Eindhoven, Noord-Brabant
  • 11 - 50 medewerkers
  • 040 8517540
Bekijk ICT vacatures

Cordis heeft vestigingen in Eindhoven en Mlaga, waar het product Cordis SUITE wordt ontwikkeld. Cordis SUITE is een low-code platform voor machine aansturingssoftware. Een platformonafhankelijke oplossing die PLC-controllers van Siemens, Bosch Rexroth, Beckhoff, Lenze ondersteunt en ook Embedded-controllers die op C # Linux / Windows draaien.
Door het softwaregedrag in grafische UML-object- en toestandsdiagrammen met low code te beschrijven, kunnen niet-software domeiningenieurs actief bijdragen aan de gedetailleerde ontwikkeling van software. De regels code worden automatisch en foutloos gegenereerd op basis van deze grafische UML-modellen.

Je werkt op Brainport Industries Campus (BIC), hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campusontwikkeling in het hart van Brainport Eindhoven. Toptechnologie, onderwijs, overheid en hoogwaardige faciliteiten komen hier samen onder één dak. Brainport Industries Campus is de plek waar de innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt. Verschillende bedrijven en overheden hebben hier een gemeenschappelijk doel: produceren en innoveren in minder tijd en met minder grote investeringen. Om samen sneller in te spelen op waar de markt om vraagt. Korte lijnen en gedeelde faciliteiten maken dat mogelijk.
Binnen Brainport Industries Campus komt samenwerking snel tot stand en maximaal tot haar recht. Bedrijven en instituten maken hier gebruik van elkaars sterktes en specialisaties. Op elk gebied. Behalve kennis en ervaring worden hier ook faciliteiten gedeeld om te produceren en te innoveren. Samen geven we vorm aan de Fabriek van de toekomst voor de high tech maakindustrie.

Cordis SUITE Vacatures • 2 openstaande ICT vacatures
Cordis SUITE low-code applicatie consultant voor het ontwikkelen van machine aansturingssoftware
Eindhoven HBO Medior/Senior
Cordis SUITE
C# .NET developer voor het ontwikkelen van low-code platform voor machine aansturingssoftware
Eindhoven HBO Medior/Senior
Cordis SUITE
Bekijk ICT vacatures

Contact

Cordis SUITE https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/36670ad34d1833fa9ccc1b0533604acf13e6fb53371cb92d.jpg
5657BX Eindhoven Noord-Brabant NL

040 8517540