Vacature Netwerk engineer - Woerden

Woerden

Werken voor Nederland
 • Werken voor Nederland Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Data is ons vak, en jouw infrastructuur maakt dit mogelijk! Wij, het netwerkteam van KVK, zorgen er in Woerden voor dat alles draait; de balie, de frontend, de backend en de hele bedrijfsvoering. We zijn een klein team met een grote impact. Samen met ons zorg jij er als netwerkengineer voor dat de KVK haar maatschappelijke taken kan uitvoeren, en dat zijn belangrijke taken.

We werken met de beste techniek en we zitten op dit moment zelfs in een project om het nieuwste van het nieuwste te implementeren. Zo zijn we gestart met het implementeren van ACI en zonering. En we werken nu aan de vervanging van de huidige situatie (active-passive). Daarnaast bouwen we ons nieuwe datacenter op basis van ACI. Dit is netwerkengineering op zijn mooist. We nodigen jou uit om hieraan mee te werken.

Jij past in onze ambitieuze aanpak. Je hebt dezelfde passie voor netwerkengineering als wij. Jouw ervaring in een grote corporate omgeving neem je met je mee, en je kent dan ook de uitdagingen. Je hebt bewust voor dit vak gekozen en bent ook gecertificeerd. Je wilt die subjectmatter-expert zijn, van de hoed en de rand weten. Zo wil je weten wat er speelt, niet alleen binnen de infra, maar ook binnen de organisatie. En je bent een betrouwbare partner voor de andere collega’s uit onze digital community. Een adviseur waarop zij kunnen bouwen.

Bij ons krijg je de kans om die subjectmatter-expert te zijn. Je werkt aan beheer, maar nog meer aan engineering. Verder hebben wij werk op het gebied van Cisco (ACI), Netscalers, VPN, Infoblox, Linux, PRTG en syslog-oplossingen.

lees meer

Functie-eisen

Wat we vragen
Je bent nog niet eens op de helft van je carrière, maar nu al een expert. Je bent het gewend om met verschillende mensen te communiceren en vérder te komen. Wij zitten midden in een transitie naar een nieuw en state-of-the-artnetwerklandschap. Dit vraagt om veel inzet van ons netwerkteam en daardoor kan het wel eens druk zijn. Daar moet je tegen kunnen. In dit vakgebied ben je een expert als je de techniek niet alleen begrijpt, maar ook zelf kunt bouwen. Daarbij horen ook de certificeringen; die laten zien wat je kunt en ze geven vertrouwen.

Wat neem je mee

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma ICT.
 • Je hebt een CCNA-routing- en –switching-certificering.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met netwerkengineering en -beheer op enterpriseniveau.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met routing, switching en wireless netwerkoplossingen.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met datacenternetwerkoplossingen, en minimaal twee jaar ervaring met ITIL.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.756 - € 4.430 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Salaris­omschrijving

  Let op: Een fulltime functieschaal 10 dat maximaal € 4677,- per maand bedraagt afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.

 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur 1 jaar
 • Maximaal aantal uren per week 40

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Wat KVK jou nog meer biedt
Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog:

 • Een fulltime functieschaal 10 dat maximaal € 4.677,- per maand bedraagt, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een Shuttel-vervoerskaart.
 • 35 vakantiedagen, inclusief 12 adv-dagen op basis van fulltime inzet.
 • Goede verlof-, pensioen- en ziektekostenregelingen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen heel verschillende vakgebieden. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen serieus werk maken van Nederland. Lees hun verhalen waarin zij zelf vertellen wat hun werk zo boeiend maakt.

lees meer

Contactpersoon Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Woerden Bekijk alle soortgelijke vacatures