Vacature Adviseur Gebiedsgebonden Energiesystemen - Rotterdam

Rotterdam

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Het ingenieursbureau, bestaande uit zo'n 550 medewerkers, is de plek om mee te werken aan de ontwikkeling van Rotterdam. Wij zijn de engineers achter de realisatie en begeleiding van stedelijke infrastructurele projecten vanaf het aanleggen en reconstrueren van bruggen, tunnels, wegen en waterwegen tot riolering en groen. Maar ook de partij die adviseert over de energiesystemen die Rotterdam kunnen worden benut.

Met geavanceerde technieken, ervaren collega's en enthousiaste trainees kan jij de uitdaging aangaan om jouw bijdrage te leveren aan de stad Rotterdam. Heeft dit jouw interesse en werk jij graag mee aan de verdere ontwikkeling van Rotterdam en in het bijzonder de energietransitie? Dan is het Ingenieursbureau van gemeente Rotterdam de plek voor jou!

Informatie
Rotterdam is volop in ontwikkeling. Als adviseur weet je daarin de vertaalslag te maken van duurzame gebouwen naar gebiedsgebonden energieoplossingen. Binnen het ingenieursbureau zien we dat gebouwen niet meer op zichzelf staan m.b.t. energiegebruik, maar dat ze een onderdeel zijn van een gebied, waarin naar een gezamenlijke oplossing gezocht dient te worden i.p.v. ieder gebouw voor zich. Vanuit jouw kennis en ervaring weet je toegevoegde waarde te leveren in een grote gebiedsontwikkeling alsook bij de ontwikkeling op gebouwniveau. Als ervaren adviseur draag je ook actief bij aan kennisdeling en vind je het leuk om jr. collega's en afstudeerders te begeleiden.

lees meer

Functie-eisen
Je gaat werken voor de gemeente Rotterdam, dus met jouw proactieve en ondernemende instelling zit je er goed! Met jouw sociale vaardigheden ben je in staat om op natuurlijke wijze mensen met elkaar te verbinden en kun je je goed verplaatsen in opdrachtgevers enerzijds en gebruikers anderzijds. De omschrijving 'teamspeler' past jou dan ook perfect. Je bent flexibel in doen en laten en in staat om aan meerde projecten tegelijk te werken.

Wij voeren graag een digitaal sollicitatiegesprek met je, als jij als bagage meeneemt:
 • Afgeronde technische WO-opleiding, bij voorkeur in relatie tot techniek en energie;
 • Meer dan drie jaar ervaring als energie-adviseur bij diverse projecten en ruimtelijke plannen;
 • Aantoonbare feeling voor energetische, klimaat adaptieve en/of circulaire vraagstukken (installatietechniek en/of bouwfysica en/of duurzame energietechnologie);
 • Ervaring met het werken aan (multidisciplinaire) projecten met veel stakeholders, wat blijkt uit relevante referentieprojecten;
 • Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied. Op basis van jouw kennis ben je in staat projectleiders en andere collega's van waardevol advies te voorzien;
 • Het vermogen om verschillende invalshoeken te verenigen in een integraal advies;
 • Ervaring hebt met het werken in een politiek bestuurlijke en complexe omgeving.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.279 p/m
Overige info
 • Maand­salarisMin €4.279 – Max. €5.872 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 36
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Rotterdam