Vacature Senior medewerker DIV - Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Senior medewerker DIV

Dit doe je
Jij bent onze ambassadeur als het gaat om informatievoorziening en zaakgericht werken. Je staat midden in de organisatie en bent de vraagbaak voor alles omtrent informatiebeheer. Voor de implementatie van zaakgericht werken heb je een trekkersrol. Je gaat dan ook actief de organisatie in en zoekt daarin de samenwerking. Je gaat je aan de slag met de complexe documentstromen, de beschikbaarstelling ervan en het ondersteunen van medewerkers met betrekking tot informatiebeheer en informatiegebruik. Er zijn complexe informatiestromen die jij verder ontwikkelt en waarvoor je verbetervoorstellen doet, zowel operationeel als beleidsmatig. Je geeft hierover adviezen aan de coördinator met wie je veel schakelt en houdt hierover contact met je teamleden. Je inventariseert en verwerkt verschillende nog gebruikte analoge archieven. Ook verricht je reguliere archiveringswerkzaamheden waaronder digitale dossiervorming, informatieverstrekking en vernietiging in het DMS.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de toekomstige informatievoorziening. Denk hierbij ook aan het digitaliseren van wat nu nog analoge archieven zijn. Je denkt (pro)actief mee over vakinhoudelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen de organisatie. Je vertaalt dit door naar wat dit betekent voor het team en de werkzaamheden binnen het team. Daarnaast volg je ook alle vakinhoudelijke ontwikkelingen van DIV en de vak afdelingen, denk hierbij aan de Archiefwet en Omgevingswet.

“Informatievoorziening in de juiste vorm en op het juiste moment. Dat is mooi werk!”

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau aangevuld met HMDI of een vergelijkbare opleiding. Als ambassadeur voor DIV ben je bent een echte teamspeler, communicatief en verbindend. Je hebt ruime relevante werkervaring binnen DIV en hebt ervaring met digitale documentstromen. Je weet dan ook alles van het archiveren van documenten, of het nou digitaal of analoog is, je kent de regelgeving op je duimpje. Dat je nauwkeurig en gedisciplineerd moet werken is voor jou geen verrasing. Onze DIV ambassadeur is een echte teamspeler, communicatief en verbindend. Je bent snel bekend met de organisatiestructuur en bedrijfsprocessen en weet de positie van DIV daarin goed in kaart te brengen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.756 p/m
Overige info
 • Salaris­omschrijving

  Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

  Lees meer over de arbeidsvoorwaarden

 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.048 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!