Vacature Applicatiebeheer AB Hosting – Cluster BCO - Rotterdam

Rotterdam

Hurrey Detachering B.V.
 • Hurrey Detachering B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
 • Vacaturenummer: Hurrey-0140
 • Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam
 • Locatie: Rotterdam
 • Aanbod: Tarief € 60 of € 4.500 - € 5.000 (o.b.v. 40 uur) per maand
 • Opleiding: HBO
 • Duur: 14 februari 2021 - 14 februari 2022, 12 maanden (optie tot verlenging)
 • Aantal uur: Full-time, 32 - 36 uur
Wie zijn wij?

Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Met werk waarbij je uitdaging voelt. Zodat jij en de stad blijven groeien. Werken voor en met alle Rotterdammers.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in je naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid, die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

In Rotterdam werk je bij de grootste ICT-afdeling in gemeenteland. Honderden collega’s houden zich dagelijks bezig met het beheren en beveiligen van alle ICT-dienstverlening. Zowel binnen de organisatie, als in de stad. We werken met de meest geavanceerde technologieën om Rotterdam beter en innovatiever te maken. Vanuit onze twee dedicated datacenters hosten we meer dan 1.000 applicaties en beveiligen we vele terabytes aan data. Zo zorgen we ervoor dat meer dan 10.000 collega’s, 600.000 burgers en vele bedrijven dagelijks ondersteund blijven. Dus wil jij werken voor een organisatie met 16.000 gebruikers, 20.000 mailboxen en een die wekelijks een paar duizend aanvallen via internet buiten de deur houdt? Stuur ons dan snel je motivatie!


Opdrachtomschrijving

Als applicatiebeheerder ben je onmisbaar in het IT-netwerk van de gemeente. Het werken met RedHat producten is jou op het lijf geschreven. Jij bent verantwoordelijk voor het technisch beheren, testen, vervangen, oplossen van verstoringen en het aanbrengen van verbeteringen aan onze applicaties op het middleware platform op het gebied van JBOSS-, TOMCAT- en Oracle Weblogic. Al deze werkzaamheden doe je binnen onze ITIL-beheerprocessen.

Daarnaast pas jij gelijk je kennis van Puppet en / of Ansible en Splunk toe en werk je in de praktijk ook met BIG-IP F5 Load balancer, Mule Enterprise service Bus zonder enige moeite.

Je communicatieve vaardigheden uit je in het vertalen van de klantvraag in een werkende oplossing die past binnen de geldende acceptatienormen, het vastleggen van technische verzoeken in de zogeheten calls en in je terugkoppeling aan de opdrachtgever. Een zorgvuldige duidelijke overdracht en het opstellen van de daarbij behorende documentatie, na het testen en implementeren van oplossingen, kun je aan jou wel overlaten.

Je hebt regelmatig overleg met jouw senior en je durft het aanspreekpunt voor interne afdelingen te zijn. Wanneer de gelegenheid zich voordoet draai je mee in projectteams en presteer je zonder enige moeite onder tijdsdruk om de afgesproken resultaten te behalen. Als het noodzakelijk is ben je bereid om af en toe buiten kantoortijden te werken (avond/weekend)


Dit ben jij?
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van IT;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal – in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een geldige Red Hat RHCA certificering of aantoonbare kennis en werkervaring met Linux systemen;
 • Je beschikt over kennis en ervaring van recente ITIL beheermethodieken of een soortgelijke zoals Prince2;
 • Je heb Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in de afgelopen 8 jaar in een soortgelijke functie binnen een grote, complexe enterprise organisatie met >10000 medewerkers;
 • Je hebt ervaring met complexe configuraties in een organisatie met meer dan 10000 medewerkers;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met betrekking tot Enterprise Java platformen zoals:
  o JBOSS EAP; 
  o Tomcat;
  o Splunk;
  o Deployment van java applicaties;
  o SSL certificaten o Shell scripting;
 • Kennis van de volgende systemen is een pré voor deze functie:
  o De IT servicemanagementtool Planon;
  o Red Hat AMQ;
  o Alfresco;
  o Puppet;
  o BIG-IP F5 Load Balancer;
  o Ansible;
  o HP Monitoring (HP SiteScope);
 • Ervaring binnen een gemeentelijk organisatie is een wens.
Overige

De gesprekken vinden plaats in week 6 te weten op 10 februari 2021 (online via MS Teams).


Dit zijn wij

Hurrey is een detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals in IT, Human Resources en Finance. Vanuit ons kantoor in Hoorn ondersteunen wij organisaties in heel Nederland die tijdelijk meer capaciteit en kennis nodig hebben. Onze snelheid is onze kracht. Met een up-to-date netwerk van professionals helpen wij organisaties snel hun capaciteitsprobleem op te lossen. Hierdoor zien opdrachtgevers en kandidaten ons als een energieke, betrokken en proactieve partner.


Laten we kennismaken

Krijg je energie van deze functieomschrijving en pas je in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact. Je hoeft niet te reizen. We spreken af bij een Van der Valk hotel bij jou in de buurt. De koffie is voor onze rekening. Maak vandaag nog een afspraak met Sabine Boom via telefoonnummer 085 06 00 587 of mail naar [email protected]

De reactietermijn van deze opdracht is gesloten op dinsdag 2 februari 2021.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Hurrey is een detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals in IT, Human Resources en Finance. Vanuit ons kantoor in Hoorn ondersteunen wij organisaties in heel Nederland die tijdelijk meer capaciteit en kennis nodig hebben. Onze snelheid is onze kracht. Met een up-to-date netwerk van professionals helpen wij organisaties snel hun capaciteitsprobleem op te lossen. Hierdoor zien opdrachtgevers en kandidaten ons als een energieke, betrokken en proactieve partner.

lees meer

Contactpersoon Hurrey Detachering B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures