Vacature Functioneel Applicatiebeheerder in Amsterdam

Amsterdam

 • Vereniging Humanitas Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 26 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De afdeling
De afdeling ICT heeft als doel dat de automatisering ongestoord en effectief de gebruikers ondersteunt bij de uitvoer van hun werkzaamheden, adviseert producteigenaren van de applicaties, voert regie en levert inhoudelijk bijdragen bij de bepaling en uitvoer van veranderingen en stuurt daarbij leveranciers aan.

De functie:

Je adviseert interne applicatie-eigenaren bij vernieuwingsvoorstellen om tot juiste verandering te komen. Je komt tot goede specificaties door heldere analyse van de wens en wat nodig is om die invulling te geven, waarbij privacy en algemeen organisatie beleid bewaakt worden. Ook hou je daarbij goed de impact van wijzigingen op andere onderdelen in het applicatie landschap in het oog.

Samen met je collega's overzie je gegevenskoppelingen tussen applicaties, zodat informatie elders in het applicatielandschap kan worden gebruikt en processen op elkaar kunnen worden aangesloten.

Je participeert in diverse ICT projecten, soms als regisseur maar ook als inhoudelijk expert op het bij  ontwerp en test. Dit in afstemming met interne klant, gebruikers en leverancier(s).

Je draagt zorg voor correcte functionele inrichting van applicaties en het afhandelen van verstoringen in de technische werking van applicaties i.s.m. de leveranciers. Verder bied je ondersteuning aan de helpdesk bij complexere vragen en bied je soms tweedelijns ondersteuning aan eindgebruikers. Je controleert facturering van ingekochte diensten en voer je administratie rondom de inzet van onze middelen.

Een brede functie met veel ruimte voor zelfstandige inbreng binnen een hecht ICT team bestaande uit vier personen met een collegiale werksfeer;

lees meer

Functie-eisen  
 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde ICT opleiding.
 • Specifieke kennis over effectieve en veilige inzet van Office 365, Sharepoint en Microsoft Teams.
 • Goede analytische vaardigheden om vanuit probleemstelling tot een effectieve oplossing te komen.
 • Je geeft advies over tactische inzet van ICT als over het praktische gebruik ervan en bent goed in staat om zowel met proceseigenaar, eindgebruiker, ict collega en met de technisch specialist te communiceren. 
 • Je hebt ruime ervaring met applicatiebeheer, gegevensstructuren alsook ook met gegevenskoppelingen tussen applicaties.
 • Je hebt ervaring met het samenwerken in ICT projecten en het aansturen daarbij van leveranciers;
 • Ervaring met het opstellen van functionele specificaties en het bewaken hiervan tijdens realisatie.
 • Voor jou is effectief gebruik van ICT net zo belangrijk als de technische werking ervan.
 • Zelfstandig, nauwkeurig, servicegericht met sterk gevoel voor kwaliteit.
 • Om kunnen gaan met werken onder tijdsdruk.
 • Ervaring bij goede doelen of verenigingen is een pré;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto Max. € 3.864 p/m
Overige info ·       Aanstelling voor de duur van jaar, met verlenging bij goed functioneren;
·       Salaris en arbeidsvoorwaarden conform Cao Sociaal Werk, schaal 8 max. € 3.864 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Vergoedingen (zoals eindejaarsuitkering en vakantiegeld) worden uitgekeerd d.m.v. zelf te bepalen Individueel Keuze Budget;

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met dhr. Hagen via het landelijk Bureau van de vereniging Humanitas in Amsterdam, 020-5231100 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Humanitas staat jaarlijks 70.000 mensen bij die het even niet alleen redden in de samenleving.
Onze deskundige vrijwilligers en betaalde krachten zetten zich in voor meer dan 600 projecten en activiteiten. Regie over je eigen leven, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid voor jezelf en voor het samenleven met anderen zijn waarden die hierbij voorop staan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam