Vacature Full stack software developer - Deventer

Deventer

Bureau Zwart Wit
 • Bureau Zwart Wit Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Full-Stack Software Developer (junior, medior of senior)
Wel eens een varken met een smartphone gezien?
Ben jij die softwareontwikkelaar die Xamarin in de stal brengt? Wil jij innovatie brengen in onze voedselproductie? Klaar voor een vaste baan en een vaste werkplek? Ben je graag betrokken bij het hele softwareproces?

Om je een idee te geven:
 • We ontwikkelden een product dat de beste samenstelling van het voer voor een individuele koe bepaalt. De software berekent het rantsoen dagelijks en ons programma instrueert de voerrobot in de stal zodat de koe het juiste voer krijgt. 
 • We helpen akkerbouwers met het bepalen wat het optimale moment om hun gewassen te beschermen tegen ziektes en plagen. Op basis van de locatie van de boer, weerdata van zijn eigen weerstations en de weersvoorspellingen bepaalt onze software wat het beste moment is om in actie te komen. 
 • Met onze mobiele app kan een boer een RFID-chip in het oormerk van een varken scannen. De app toont vervolgens alle relevante gegevens over het varken en de boer kan gelijk zien en registreren welke acties uitgevoerd moeten worden in de stal. 
Jouw verantwoordelijkheden
Je maakt onderdeel uit van een scrumteam waarin ontwikkelaars, business analisten en testers nauw samenwerken. Als team ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het bouwen van de beste oplossing voor onze klanten. Al het analyse-, development- en testwerk wordt binnen het team uitgevoerd. Samen met je team schat je toekomstig werk in tijdens de backlog refinement en de sprint planning. Samen bepaal je hoeveel werk het team de komende sprint zal gaan oppakken. Als team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software.
Je zult werken aan het AgroVision cloud platform. Dit platform bestaat uit voornamelijk single-page (web) applicaties en apps voor Android en iOS telefoons.

lees meer

Functie-eisen Check even:
Bekend met (sommige) frameworks:
 • C#
 • ASP.NET (Core)
 • Entity Framework(Core)
 • Cordova
 • TypeScript en/of Angular
 • En natuurlijk Xamarin
Kwaliteit vinden wij belangrijk, jij ook?
Werken met guidelines (denk aan: ReSharper en SonarQube) is voor jou heel normaal. Natuurlijk heb je plezier in het ontwikkelen van (nieuwe) software, maar werk je net zo graag mee aan het softwaredevelopmentproces; het automatiseren van testen (NUnit en Selenium), het inrichten en verbeteren van build pipelines en het automatiseren van deployments in de OTAP-straat (wij gebruiken Azure DevOps Server).

Dit bent jij:
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in software development of een gerelateerde opleiding
 • Kennis van of ervaring met werken in Scrum teams
 • Kennis van of praktijkervaring met het technisch ontwerpen van nieuwe (cloud) software
 • Pré: Kennis van werken met Azure DevOps (Server)
 • Kennis van of praktijkervaring met de volgende programmeertalen: C#, TypeScript, JavaScript en T-SQL
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
 • Hands-on mentaliteit
Wij hebben ruimte voor Software Developers op elk niveau. Dus ben je starter of wil je de volgende stap in je carrière maken? Bij ons ben je van harte welkom. Ook aan Software Developers met ruime ervaring bieden wij voldoende uitdaging.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Waar kom je te werken?
Bij ons! Wij zijn een groep van 40 ontwikkelaars verdeeld over drie landen werkend in zes scrum teams. Samen maken wij software voor de agrarische markt. Wij ondersteunen boeren door hun werkomgeving te automatiseren, data uitwisseling soepel te laten verlopen, ze te voorzien van slimme apparaten en goede rapportage om hun bedrijven zo goed mogelijk te laten functioneren. We doen dit voornamelijk voor melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers (teelt).

Ons aanbod
Wij bieden een fulltime positie (junior, medior of senior niveau, afhankelijk van jouw kennis en ervaring) in een informele werkomgeving en een baan vol uitdagingen in een snel ontwikkelende sector. Wij geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling en wij willen jou helpen om door te groeien door samen een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen en jou de begeleiding en training te bieden die je daarvoor nodig hebt. Naast je primaire salaris krijg je 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand, met flexibele werkuren. Daarnaast organiseren we periodiek hackathons waar je innovatieve ideeën kunt uitwerken in een informele setting.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We’re a global recruitment company specialised in connecting technology and IT candidates with companies based in the Netherlands. We advertise roles across local as well as international talent pools to ensure our candidates represent the best in the industry.

Unlike most recruitment agencies, we don’t simply focus on filling a quota or hitting candidate targets. Instead, we put your needs first and build lasting relationships as your trusted recruitment partner.

When you work with Bureau Zwart Wit, you’re guaranteed to get the world’s most skilled candidates. With a firm focus on quality, we think and search outside the box, and challenge you to make strategic hires that ultimately fuel your company’s future.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Developer in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer